FOTO by Disney

Dekor

Disney predstavlja svojih top 10 Mickey i Minnie kuglica za bor

admin 04. studenoga 2020.

Svijetle u mraku i ispunjavaju vaš dom čarolijom

S obzirom na situaciju ovih blagdana neće biti previše putovanja, već ćemo Božić proslaviti onako kako to stara, antiglobalna tradicija nalaže – u toplini svoga doma. Ako je već tako kako je, trebali bi se potruditi i svoj dom ukrasiti blagdanskom dekoracijom koja će vaše raspoloženje održavati na maksimumu.

Iako ne postoji univerzalno pravilo koje kaže kada bismo trebali krenuti s blagdanskom dekoracijom, brojna istraživanja govore da je to najbolje napraviti- odmah! Ne morate istog trena postaviti par tisuća lampica na svoj krov, ali sitni i slatki detalji unutar vašeg doma su dobrodošli.

Za sve koji pozdravljaju “ranu dekoraciju” Disney je na svoje stranice postavio arsenal preslatkih ukrasa, a mi smo se potrudili izdvojiti top 10 kuglica za bor s Mickey i Minnie u glavnim ulogama.

26,99$
26,99$
26,99$
26,99$

Standardne staklene kuglice ukrašene prepoznatljivim motivima i upečatljivom festive crvenom, zlatnom i plavom bojom kao i neobični oblici poput zvijezde ili zvona samo su dio ponude koji su svoje mjesto pronašli u deset izabranih.

19,99$
26,99$
19,99$

No uz svu čaroliju dosad viđenog, najviše su nas se dojmile staklene kuglice s ugrađenim LED svjetlima koje će izgledati čarobno u bilo kojem dobu dana.

26,99$
26,99$
26,99$

Ako ste se i vi odlučili prepustiti uranjenoj dekoraciji i boostanju blagdanske pozitive sve kuglice možete pronaći unutar Disney web trgovine.