FOTO by Shop Disney

Moda

Disney Mickey Mouse tropska torba za prvi dan ljeta

Mia Vodopija 21. lipnja 2021.

Recite aloha ljetnoj zabavi s ovom torbom u Mickey printu s tropskim cvijećem

Kaže se da smo mladi onoliko kako se osjećamo, što je definitivno istina svaki put kada potražimo novitete iz Disney kolekcije. Veliki smo fanovi Disney likova, a ljeto nam je već pokucalo na vrata.

Vruće nam je, ali svejedno želimo izgledati chic i ostati dosljedni sebi. Za sve one koji vole razveseliti dijete u sebi, preporučamo da checkirate ovu novu torbu iz Disney ponude.

Recite aloha ljetnoj zabavi uz novitet u Mickey printu, kojeg krasi i tropsko cvijeće. Prostrana torba će dane provedene na plaži i bazenu učiniti upečatljivima. Ojećat ćete se kao da ste u Disneyu raju, gdje god je poveli sa sobom.

Bez obzira jeste li krenuli u shopping, na izlete, na more ili u ljetne avanture, zasigurno ćete izgledati chic s ovom tote torbom. Tkani dizajn sadrži umjetnička djela u obliku siluete, natpis “zdravo ljeto” i rozu resicu s kuglicama.

Ova Disney tropska ljepotica ima 2 smeđe ručke za nošenje, podesivu i uklonjivu traku te magnetsko kopčanje.

Ako ste veliki fanovi najpopularnijih Disney likova, Mickeyja i Minnie, bit će vam drago čuti da je ova torba zapravo dio kolekcije Minnie Tropical Hideaway.

Mickey i Minnie zasjali na novoj Disney tropskoj kolekciji posuđa!

Ovu ljetnu klasičnu ljepoticu možete pogledati na ovom LINKU.