FOTO by Lego

Zabava

Disney masterpiece iz Lego tvornice rezerviran za prave kolekcionare!

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Naoružajte se smirenošću i krenite u izgradnju ovog umjetničkog djela!

Lego je jedan od najraširenijih i najpopularnijih brendova današnjice, koji se bavi izradom malenih kockica koje su zaludile i malene i velike diljem svijeta.

Dobra stvar kod njih je da ukoliko se koriste od dječačkih dana, razvijaju koncentraciju i igranje njima uči nas kako da usredotočimo um.

Tako nas svako malo razveseli novim i originalnim setovima, koje kolekcionari i zaljubljenici vješto skupljaju i grade svoje maleno carstvo.

Ovoga puta počastili su nas figurama najpoznatijeg miša i mišice koji nam dolaze iz Disneyeve tvornice crtanih filmova, te oduševili sve zaljubljenike u retro izdanja.

Figurice prikazuju Mickey Mousea i Minnie Mouse u dinamičnim pozama, s nekoliko ugradivih dodataka, uključujući gitaru, vintage fotoaparat, stativ i foto album s fotografijama njihovih avantura.

Mickey je visok 14 centimetara, a Minnie visok 35 cm, a cjelokupan set se ne proporučuje osobama mlađim od 18 godina, što znači da je za starije fanovi ovih dvaju brendova koji su ujedinili snage.

Mini građevinski projekti potaknut će vas da odvojite vrijeme za sebe, usredotočite se na ugodan kreativni izazov i napravite ove 2 zapanjujuće karikature koje mogu krasiti vaš dom ili ured.

Set je stvoren za odrasle ljude koji su zainteresirani za pop kulturu, umjetnost, arhitekturu i dizajn, a čini izvrstan poklon za sebe ili za Disney obožavatelje u vašem životu koji žude za svojim sljedećim zadatkom.

Svoju kupnju možete obaviti na LINKU i obogatiti svoju privatnu kolekciju povijesnim crtanim junacima.