FOTO by Asos

Dekor

Disney magični ukrasi za bor dolaze u obliku Mickey i Minnie božićnih kuglica

Krešimir Šustić 02. studenoga 2020.

Primjerci koji će svaku jelku staviti u centar pažnje

Ako ste jedni od onih koji su se već počeli veseliti Božiću onda vas sigurno raduje činjenica da su trgovine na police izložile pregršt zanimljivih ukrasa kojima ćemo naše domove pretvoriti u bajku.

Adventsko doba je idealno vrijeme da pokažemo kreativnost u ukrašavanju svog interijera i unesemo dašak čarolije šarenim lampicama i malenim ukrasnim predmetima zbog kojih se osjećamo bolje.

Svjesni smo činjenice da se ono najvrjednije ne može kupiti, ni omotati u kutiju s velikom mašnom, ali postoje sitni detalji koje nakon što pogledamo nakon dugo vremena nas ispune emocijama i vrate u djetinjstvo.

Među takve spadaju i ukrasi za bor, mali vremeplovi koji nas vraćaju u doba kada je sve bilo jednostavnije i kada smo se iskreno veselili najljepšem dobu godine.

Posebnu pažnju pritom posvećujemo kićenju bora zbog čega nam je važno da su nam kuglice što originalnije, bilo da su nove ili naslijeđene od baka i mama iz nekih prošlih vremena.

Stoga smo se bacili u potragu za upečatljivim modelima i naletjeli na zanimljivu ponudu web shopa Asos, koja nas je očarala preslatkim Disney izdanjem kuglica.

£8.50

Mickey i Minnie Mouse, glavne su uloge ovih dekoracija koje će razveseliti najmlađe članove obitelji, ali i one malo starije koji su odrastali uz popularne crtane likove.

Dolaze u kombinaciji crvene i crne boje s mašnicama i točkicama, te su samim time pravi must-have ovih blagdana koji nikako ne želimo propustiti.