FOTO by Disney

Dekor

Disney lansirao set posuđa za sve ljubitelje Mickey i Minnie Mousea!

Viktoria Mikulić 27. veljače 2021.

Tanjurići, čaše, šalice i najšarmantnija zdjela za kolačiće...

Najzaljubljeniji Disney par obožavamo u svim mogućim varijantama. Od plišanaca, motiva na odjevnim predmetima, do dekorativnih stvarčica na kojima se nalaze, kultne ikone jednostavno nam ne mogu dosaditi.

Jedni su od rijetkih koje jednako vole i odrasli i djeca, stoga ne čudi vidjeti matching kombinacije na roditeljima i njihovim mališanima.

Izlozi trgovina u svako su godišnje doba ispunjeni barem jednim artiklom na kojem se nalaze Mickey i Minnie, i gotovo da nema brenda unutar čijih novih kolekcija nećete pronaći barem jedan proizvod u Disney ruhu.

Također, s ovo dvoje cartoon likova volimo provoditi dane i uključiti ih u sve svoje aktivnosti, a jedna od najvažnijih u danu definitivno je doručak.

Mi smo upravo za tu prigodu pronašli posuđe koje će nas jutrima uveseljavati – tanjuriće, čaše, šalice i zdjelu za kolačiće koje ćemo umakati u mlijeko. U bijeloj boji, uklopit će se uz svaki proljetni stolnjak i dodati onaj pozitivan touch blagovaonici.

Prva jutarnja kava bit će još slađa uz šalice upotpunjene veselim parom, koji kao i uvijek razigrano poziraju na istima.

Svi noviteti dio su nove Disney kolekcije koja će se rasprodati u trenu. Ako i vi želite imati kraljevske obroke i svoj stol ukrasiti najšarmantnijim dekorom, onda biste svakako trebali razmisliti o kupnji ovog ljupkog posuđa.

Za detaljnije informacije o Disney kolekciji, posjetite njihovu službenu web stranicu.