FOTO by Primark

Dekor

Disney lampe za male sanjare odagnat će mrak i ružne snove našim najmlađima!

Daria Lovrić 13. prosinca 2022.

Neka Mickey i Minne rasvijetle i uvesele tamne noći!

Ako ste dijete 90-ih, velika je šansa da ste odrasli uz Disney klasike. Jedan od najpoznatijih i svima omiljenih Disney likova su veseli mišići Mickey i Minnie Mouse.

Disney noćna lampa

Veseli par i njihova ekipa Pajo Patak, Šiljo i drugi iz Cluba Mickeya uveseljavali su nas svojim zgodama i veselim stihovima svako jutro dok smo ispijali topli kakao i doručkovali.

Na sličan način i mi danas odgajamo svoju djecu puštajući im Disney crtiće koji i dan danas spadaju u jedne od najpopularnijih sadržaja za djecu.

Disney noćna lampa

Upravo zato pronašli smo Disney noćnu lampu za djevojčice i dječake koja će biti savršen dodatak njihovim sobama i otjerati ružne snove tijekom noći.

Mickey i Minnie kao noćna lampa su hit!

Predivne lampe pronašli smo unutar Primark home kolekcije. One dolaze u dvije verzije – onoj za djevojčice, u obliku preslatke Minnie Mouse koja je prepoznatljiva po svojoj crvenoj mašni i za dječake u obliku Mickey Mousea.

Disney noćna lampa

Ova noćna lampa je savršena za dom, sobu, dječju sobu i spavaću sobu. Iznenadite svoje mališane ili probudite dijete u sebi i počastite se preslatkom noćnom lampom koja će vam baš svaki put izmamiti osmijeh na lice.

Disney noćna lampa

Mi već znamo kome ćemo pokloniti ovu lampu, a ako i vi imate na umu jednog obožavatelja Disney junaka, možete ih pronaći u Primarku u Ljubljani po cijeni od £6!