FOTO by Disney

Putovanja

Disney koferi za dvije zaljubljene duše koje vole putovanja

admin 11. veljače 2021.

Mickey & Minnie zaljubljeni par...

Ulaskom u mjesec zaljubljenih preplavili su nas artikli prepuni motivima srca i Kupidovih strelica u kojem se nitko ne boji pokazati svoju romantičnu stranu.

Planirajte buduće putovanje uz ovaj alkoholni globus

Jučer smo pisali o alkoholnom atlasu kako biste odlučili gdje ćete putovati kada se situacija smiri, a sada vam predstavljamo 2 kofera koji će upotpuniti priču o putovanju.

Iako se Mickey i Minnie vole kroz čitavu godinu i njih je veljača obogatila romantikom čiji su rezultat dva prekrasna putna kofera za nju i njega.

U samom dizajnu nema previše iznenađenja pa tako ženski kofer krasi nježno roza, a muški nježno tirkizna boja. Iako su individualno ovi koferi preslatki, prava priča počinje kada se nađu jedan pored drugog gdje do izražaja dolazi ljubav popularnih animiranih likova, koji jedno drugome šalju strastvene poljupce.

Kada pričamo o Disney proizvodima moramo imati na umu da se radi o kvalitetnim materijalima koji će izdržati i najnapornija putovanja kroz sva vaša putovanja u narednim godinama. 

Uz ove kofere ne morate brinuti o slabim patentima, potrganim kotačićima ili ogrebotinama jer ovi koferi podnose sve.

Unutrašnjost krije dovoljno prostora za višednevna putovanja, a mnogo tajnih džepova tu su da uskladište sve vaše sitnice koje će vam biti potrebne na putovanju.

Oba kofera pronašli smo unutar Disney web shopa po cijeni od 129,00£, a na vama je da pokažete svoju romantičnu stranu.