FOTO by ALDO

Moda

Disney fanovi pozor! Stigla je nova Disney x ALDO kolekcija!

Daria Lovrić 17. kolovoza 2023.

Proslavite 100. godišnjicu uplovite u čarobni svijet veselih junaka!

Magična suradnja brendova Disney i ALDO donosi neodoljivu kolekciju koja će obogatiti vašu jesensku garderobu. Disney x ALDO limitirano izdanje sjaji bogatim baroknim dizajnom i donosi trenutke čarolije i radosti.

Slaveći stoljetnu Disney priču uz Mickeyja Mousea, Minnie Mouse, Pluta, Goofyja, Donalda i Daisy Duck stigli su primjerci koji očaravaju na prvi pogled i želimo ih sve. Capsule kolekcija za jesen 2023. nosi nostalgičnu notu i izuzetne detalje, obogaćene daškom magije.

U ALDO ponudi pronašli smo elegantne platforme, salonke na visoku petu, trendi tenisice retro dizajna iz 90-ih te šarmantne sandale i torbice ukrašene romantičnim uzorkom inspiriranim barokom u crnoj boji.

Ova Disney x ALDO kolekcija stvorena je za sve obožavatelje Disney svijeta. Već tradicionalna suradnja ovih brendova ovaj put slavi 100. godišnjicu i poziva vas da uplovite u čarobni svijet uz efektnu obuću i neodoljive modne dodatke koji će vaš izlazak učiniti bajkovitim ili se prepustite udobnosti i razigranosti s trendi tenisicama i torbicama koje će uljepšati svaki dan.

Naši favoriti su elegantni primjerci u bezvremenskoj bijeloj s Disney detaljima, međutim preferirate li nešto upečatljivije modele, cijelu kolekciju možete istražiti putem ALDO web trgovine. Oživite čaroliju uz Disney x ALDO kolekciju i dodajte dozu magije svakom trenutku.

Neke od primjeraka s cijenama škicnite niže u galeriji: