Disney čarolija iz Snježnog kraljevstva pretočena u Glade mirisne svijeće!

Viktoria Mikulić 03. prosinca 2019.

Bajkoviti mirisi upotpunit će cjelokupan doživljaj opuštanja…

Tijekom zimskih dana, više pažnje pridajemo vlastitom uživanju i tek tada, pred kraj godine, sebe konačno stavljamo na prvo mjesto.

Zašto je tome tako, ne znamo, no možemo pretpostaviti da svi mi tek u prosincu počinjemo razmišljati o tome jesmo li zbilja ovu godinu proživjeli najbolje što smo znali i mogli, jesmo li dovoljno davali drugima, a previše uskraćivali sebi, jesmo li uz silne obveze zaboravili na opuštanje, na stvari koje nas čine sretnima?

Sve što je bilo možda ne možemo promijeniti, no još uvijek nije prekasno da sami sebi budemo najvažniji. Jer kada smo mi zadovoljni iznutra, izgledat ćemo ispunjeno i izvana…

Ono što nas posebno usrećuje za blagdane su raznovrsni mirisi koji se šire našim domom poput božićnih kolačića posipanih vanilin-šećerom, sočnih medenjaka, voćnog čaja s dodatkom cimeta, pite od jabuka ili crnog ribiza, uvijek svježih ruža.

Ako se tijekom prosinca u potpunosti želite prepustiti uživanju, a pritom želite da vas ispunjavaju upravo ovi mirisi koje smo naveli, dovoljno je samo upaliti mirisne svijeće s blagdanskim notama…

Glade je ove zime svoj asortiman nadopunio s 3 božićna noviteta koji će vam za kraj godine pružiti umirujuću atmosferu i uvesti vas u novu potpuno svježe i odmorne. U suradnji s Disneyjem razvili su novu limited edition kolekciju mirisa za sezonu 2019. koja je inspirirana motivima iz omiljenog Frozen II filma.

Svoju oazu upotpunite jednom od tri mirisne svijeće pod nazivom Deep Amber Hills, Spiced Apple Kiss i Peaceful Rose & Wood, a u nastavku saznajte kojim su notama obogaćene:

Glade® Mirisne svijeće Deep Amber Hills čine jedinstven spoj crnog ribiza, tamjana i tekućeg jantara.

Donose kontrast kiselog crnog ribiza koji se miješa u ulje elemija, a uravnotežen je slatkom lozom i klinčićem na mističnoj osnovi tamjana i tekućeg jantara.

Glade® Mirisne svijeće naziva Spiced Apple Kiss tvore mješavinu jabuke, cimeta i muškatnog oraščića.

Razigrani citrusni uvod donosi osjećaj revitalizacije i novih mogućnosti. U srcu mirisa su kardamom i đumbir, a preko svega ide tanki sloj vanilin-šećera koji zaokružuje slatki miris.

Glade® Mirisna svijeća Peaceful Rose & Wood kombinacija je rabarbare, ruže i sandalovine.

Bogati sastojci iz cijelog svijeta, sastaju se u neodoljiv miris koji osvaja svojim notama. Harmonični akordi pikantne rabarbare i bogatog kasika miješaju se zajedno s nježnom ružom, uravnoteženom toplom bazom sandalovine.

Glade® Mirisne svijeće Deep Amber Hills i Spiced Apple dostupne su u dva formata: standardne 129 g i deluxe svijeće od 224 g, dok je mirisnu svijeću pod nazivom Peaceful Rose & Wood moguće pronaći samo u ambalaži od 129 g.

Ako i vi želite najljepše božićne mirise u vlastitom domu, odaberite jednu od tri Glade svijeće o kojima više možete doznati putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

#najmirisnija IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani jednu sretnicu nagradit ćemo s 3 Glade mirisne svijeće pod nazivom Vanilla, Amber Deluxe i Apple Deluxe, koje će svojim notama upotpuniti doživljaj blagdana. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Glade mirisnih svijeća je Žljka Kosor. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.