FOTO by Primark

Moda

Disney bijele tenisice u izvedbi Primarka zbog kojih nam srca kucaju jače!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Udobne i svestrane, bijele tenisice idu uz gotovo svaku odjeću...

Svaka fashionistica prati najnovije modne trendove, no isto tako znamo da je nekoliko bezvremenskih modela uvijek dobrodošlo u našim ormarima, jer isti nikada neće izaći iz mode i kada god ne znamo što odjenuti, moći ćemo im se vratiti.

£16.00

Proljeće i bijele tenisice se vole, to znaju već i ptice na grani. Nema ljepše i ležernije kombinacije u z jeans i T-shirt od bijelih tenisica, koje se osim uz spomenuti look savršeno uklapaju uz bezbroj drugih outfita.

Možemo ih nositi za svaki dan i ležerne aktivnosti poput odlaska u trgovinu ili kave s prijateljicama, ali i za poslovne sastanke i spojeve.

£14.00

Primak x Disney bijele tenisice za sunčane tjedne pred nama!

Također, kada je riječ o ultimativnoj putnoj garderobi, nijedan ormar ili ručna prtljaga ne bi trebali biti bez para najboljih bijelih tenisica.

Udobne i svestrane, bijele tenisice idu uz gotovo svaku odjeću i nećete se morati zamarati da li vam pašu uz pomno odabrane primjerke odjeće koje te ponijeli sa sobom na putovanje.

£14.00

Nosite li traperice, sportsku odjeću, odijelo ili haljinu, sve što trebate je jedan pravi par bijelih tenisica.

Predlažemo da nabavite jedne potpuno bijele, no ako ipak želite dodatnu dozu slatkoće, trebali biste se odlučiti za Primark bijele tenisice koje dolaze s motivom omiljenih Disney junaka – Mickey i Minnie Mousea.

£16.00

Za proljetne dane izdvojili smo 4 favorita, dva para za odrasle ljepotice, a dva za naše malene princeze.

Svake su posebne na svoj način, no posebno upečatljiv je model s potplatom u tirkiznoj boji uz koji je svaki dan sunčan.