FOTO by Instagram @helenamatic / @dominiklivakovic40

Poznati

Dirljivi obiteljski trenutci – Helena Livaković proslavila rođendan i oduševila pratitelje emotivnom objavom

Una Lora Banjac 14. svibnja 2024.

„Sve što sam ikad željela“

Supruga poznatog hrvatskog reprezentativca i vratara, Helena Livaković, nedavno je proslavila 30. rođendan te oduševila svoje Instagram pratitelje novim obiteljskim fotografijama.

Prekrasna je Helena pozirala sa suprugom Dominikom i njihovim sinčićem u sobi punoj balona u obliku srca, a u opisu objave je napisala „Sve što sam ikad željela“.

Unutar objave nalazi se i video na kojem njihova beba priča, a Helena je napisala “To je najljepša rođendanska pjesmica ikad” uz emoji srca.

Helenini pratitelji su, kao i uvijek, ostali oduševljeni i imali more pozitivnih komentara…

“Najljepši par ikad”

“Divna obitelj”

“Volimo vas puno”

Helena i Dominik Livaković su postali roditelji počekom siječnja ove godine

Mnoge je iznenadila vijest da su nogometaš i njegova supruga postali roditelji s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti i gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju. 

Njihov je dječačić na svijet stigao u potpunoj tajnosti nakon što su cijelu Heleninu trudnoću uspješno skrivali od medija i očiju javnosti, a saznali smo da su mališanu dodijelili prekrasno ime biblijskog značenja – Joakim.

Helena Livaković rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a porodila ju je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame.

Ljubavna priča Helene i Dominika započela je 2017. godine, a prije toga su bili dobri prijatelji. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčanje se održalo u lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u prekrasnom Zadru.

Ovom prekrasnom paru želimo puno sreće i uspjeha u roditeljstvu!