FOTO by IMDb

Film

Dexter: New Blood – nova sezona oživljava ubojiti instinkt!

admin 28. srpnja 2021.

Pogledajte trailer za seriju u kojoj smo uživali 8 sezona...

Deset godina nakon preseljenja u Oregon, Dexter Morgan još uvijek ne može pobjeći od svoje prošlosti” – najava je to za novu sezonu serije koju smo gledali do 2013. godine kada je završilo emitiranje 8. sezone.

Showtime je upravo predstavio prvi trailer za dugo očekivanu devetu sezonu serije Dexter, pod nazivom “New Blood“.

Najava trailera započinje s Dexterom koji živi novi život s novim imenom – Jim Lindsay. S novim poslom (u prodavaonici oružja) i novim životom daje sve od sebe da zaboravi prošlost i nastavi živjeti normalno.

No iako u prvih par sekundi trailera sve djeluje idilično, čak ni novi život u Oregonu nije do kraja obuzdao Dexterovog mračnog putnika. Čini se da Dexter još uvijek nije dorastao svojoj ovisnosti serijskog ubojice, ali samo se nadamo da su to još uvijek ljudi koji isto zaslužuju.

Budući da još nema gotovo pa nikakvih informacija o radnji krenule su najave koje nitko ne može sa sigurnošću potvrditi. Jedna od njih je da bi drugi dio ove sezone mogao uključiti lika koji je otkrio Dexterovu tajnu i koji mu pokušava ući u trag.

Serija Dexter započela je davne 2006. godine i završila je 2013. godine nakon osam sezona. Prošle godine došla je odlična vijest da će se snimiti još najmanje jedna sezona što je oduševilo sve ljubitelje koji očekuju rasplet.

Podsjetimo, osma sezona završila je tako da se Dexter preselio u Miami nakon što je lažirao svoju smrt.

Nova sezona Dexter New Blood imat će 10 epizoda, a emitiranje je planirano za početak studenog. Iako još nije poznato da li je to uistinu posljednja sezona ili nas čeka još uzbuđenja, trenutno ćemo se zadovoljiti i s ovim ishodom.