Putovanja

Destinacije za vjenčanje na otvorenom koje oduzimaju dah!

admin 07. ožujka 2021.

Izaberite svoju omiljenu lokaciju

Vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u životu svakoga para. Iako smo se našli u vremenu kada ga je teško organizirati zbog mjera protiv širenja korona virusa, ne treba odustati.

Naime, u nastavku vam donosimo nekoliko mjesta u Hrvatskoj koja će vam omogućiti da održite svoje vjenčanje na otvorenom uz pridržavanje svih mjera koje nalaže stožer.

Wedding resort Corberon

Ovaj prekrasan resort smješten je nedaleko od Zagreba, točnije u hrastovoj šumi u blizini Zaprešića, osim odlične gastronomske ponude, pružit će vam prekrasan ambijent u kojem ćete se osjećati kao da ste u vilinskoj šumi.

Wedding resort Corberon
Wedding resort Corberon

Ranch Kurilovec

Ako ste više za vjenčanje u country, rustikalnom stilu, onda je ovaj ranch u blizini Velike Gorice pravo mjesto za vas. Svoje sudbonosno „da“ možete naime izreći u prekrasnoj prirodi okruženi konjima.

Ranch Kurilovec
Ranch Kurilovec

Eden resort

Krenete li malo istočnije, u Slavoniju, sigurno će vas zaintrigirati ovaj resort koji se smjestio u Satnici, u blizini Osijeka. Osim dobro poznatih slavonskih specijaliteta, ovaj resort omogućit će vama i vašim uzvanicima uživanje u elegantnom vjenčanju na otvorenom.

Eden resort
Eden resort

Ramarin

Ranch Ramarin nalazi se u blizini Slavonskoga Broda, u mjestu Garčin. Organizacija vjenčanja na otvorenom uz jezero ostavit će vas bez daha, a uz to, svoje goste možete smjestiti u bungalove koji se nalaze u sklopu ranča.

Ramarin
Ramarin

Vila Polesini

S istoka zemlje selimo se na zapada, u povijesni Poreč, gdje se smjestila ova prekrasna vila iz 19.stoljeća. Prostrani vrt uz more ukras je sam za sebe, te će zasigurno oduševiti kako buduće mladence, tako i njihove goste.

Vila Polesini
Vila Polesini

Castle Belaj

Još ćemo se malo zadržati u Istri, jer jednostavno ne možemo a da vam ne predstavimo jedan dvorac! Da, dobro ste pročitali, dvorac. Ako ste oduvijek htjeli bajkovito vjenčanje u doslovnom smislu riječi, možete to ostvariti u dvorcu Belaj. Uz savršenu večeru, uživat ćete i u vrhunskim vinima proizvedenim upravo tamo.

Castle Belaj
Castle Belaj

Marina Frapa Resort

U srcu Dalmacije, prekrasnoj uvali Soline smjestio se resort Marina Frapa. Sunce, more i šum valova, može li što bolje upotpuniti najbitniji dan u životu?

Marina Frapa Resort
Marina Frapa Resort

Vila Dalmacija

U Splitskoj park šumi Marjan, neposredno uz more smjestila se vila Dalmacija. Okružena mediteranskim biljem, stoljetnim drvećem i mirisom mora pruža nezaboravan doživljaj, a sigurni smo da će i fotografije svadbe izgledati čarobno.

Vila Dalmacija
Vila Dalmacija

Autor teksta: Ana-Maria Šćulić