FOTO by Desigual

Moda

Desigual traper jakna/trenirka s planetarno popularnim ‘mišićima’ rezervirana za NJU I NJEGA!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2020.

Mickey i Minnie Mouse ponovno ostavljaju bez teksta...

Da se nakratko možemo pretvoriti u jednog od crtanih likova, mnogi bi se zasigurno odlučili za kultnu ikonu – Mickey Mousea, koji već desetljećima uveseljava djecu i odrasle diljem svijeta.

Mnogi brendovi iskoristili su njegovu popularnost kako bi još više privukli vjerne kupce, stoga danas možemo nazočiti njegovu postojanju gotovo na svemu što zamislimo.

Od odjevnih predmeta, modnih dodataka, stvarčica za kuću, putovanje, potrepština za plažu, Mickey je zajedno sa svojom odabranicom Minnie uvijek u centru pažnje.

S druge strane, modni brend Desigual specifičan je po svojim osebujnim kolekcijama koje malo koga ostavljaju ravnodušnim. Upečatljivi printevi i efektne boje njihove su glavne karakteristike koje, iako se ne sviđaju svima, pričaju jednu posebnu priču…

Ako je vaš stil odijevanja originalan i kamo god pošli, ističete se barem jednim detaljem koji vas izdvaja iz mase, onda biste trebali razmisliti o kupnji nove Desigual traper jakne/ trenirke.

Ona dolazi u oversized izdanju te povezuje prošlost i sadašnjost. Nastala je 1986. te je reciklirana 2019., pritom zadržavajući estetiku osamdesetih. Ovaj ručno rađeni komad s ilustracijom Mickey i Minnie Mousea istodobno je rezerviran za pripadnice nježnijeg spola, kao i naše jače polovice.

Za nju je potrebno izdvojiti nešto više novaca, točnije 199,00€, no definitivno je odjevni predmet za koji ćete primiti brojne komplimente. Za više informacija, posjetite njihovu službenu stranicu.