FOTO by Desigual

Moda

Desigual sniženje: Mickey Mouse torbe, tenisice i odjevni komadi do -50%!

Viktoria Mikulić 11. srpnja 2023.

Mickey Mouse, Desigual, sniženje - vrijeme je za ljetni shopping!

Smatrate da je vrijeme za novi par bijelih tenisica, ili biste si tijekom ljetnih dana htjeli priuštiti stylish torbu, a možda i praktičan i profinjen ruksak koji će vas pratiti tijekom svih dnevnih aktivnosti? Ili pak sanjate o novoj traper suknji, a možda vam samo treba jedan cool T-shirt?

Ako ste ikada nosili nešto s potpisom Desiguala, onda ste zasigurno osoba razigranog karaktera, koja ne pristaje na kompromise i koja se ne boji istaknuti u masi. Njihove kolekcije odišu primjercima koji izgledaju poput pravih remek djela. Da je riječ o bilo kojem drugom proizvođaču, možda bismo na prvi pogled njihov dizajn nazvali šarenilom zbog količine vibrantnih boja koje uklapaju zajedno, no kod Desiguala iskazujemo respekt jer je isti poznat po tome da spaja nespojivo i na jedinstven način pokazuje estetiku svojih kolekcija.

Ako još uvijek niste na godišnjem odmoru, sigurno škicate sniženja koja su preplavila omiljene trgovine i pretpostavljamo, želite nešto i za sebe.

Desigual je snizio cijene svojih ljupkih artikala, a mi smo izdvojili njih nekolicinu koje krasi print najdraže Disney ikone, Mickeyja Mousea, jer je istome nemoguće odoljeti. Ovaj šarmantan mišić svojom pojavom razvedrit će svaki naš dan i uvijek nas podsjećati na to da život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Ove chic odjevni komade i modne dodatke koje smo pronašli, moći ćete nositi u ljetnim, ali i jesenskim mjesecima, stoga su zaista isplativa investicija.

Trenutno je aktualno sniženje od 30 do 50%, a u nastavku je galerija s našim favoritima:

Cjelokupnu kolekciju možete pronaći na desigual.com/hr!