FOTO by Desigual

Moda

Desigual šareni noviteti uz koje ćete dočekati ljeto

Mia Vodopija 21. svibnja 2021.

Ako zbilja želite biti primijećeni, Desigual je jedan od brendova koji će vam to zbilja i osigurati.

Šarene i vesele nijanse koje krase nove kolekcije odjeće i modnih dodataka pravi su znak da nam dolazi ljeto. Zadovoljno smo krenuli istraživati modne dodatke za koje mislimo da će biti in i našli smo pregršt noviteta.

Torbe i ruksaci su postali komadi koje svakodnevno u raznim varijantama viđamo na ulicama, a Desigual noviteti su nas odmah osvojili svojim prepoznatljivim šarmom.

Ako zbilja želite biti primijećeni, Desigual je jedan od brendova koji će vam to i osigurati. U centru pažnje, njihovi odjevni komadi i modni dodaci glavna su atrakcija na gradskim ulicama.

Ovaj brend toliko se ističe od ostalih da je već na prvi pogled jasno kako je riječ upravo o njihovim proizvodima. Oslikani cvjetnim, geometrijskim i raznim motivima stvoreni su da odskaču i nikada nisu izgledali bolje. U ponudi su razni oblici rezervirani da udovolje svačijoj potrebi za praktičnošću koju nam nude.

Desigual torbe pašu uz svaku kombinaciju i izvrsno se uklapaju u različite lookove. Dnevne aktivnosti, izlet u prirodi ili večernja šetnja gradom definitivno će izgledati stylish uz ove trendi komade.

Navijamo za njih i želimo da nas još dugo uveseljavaju i budu pri ruci. Vjerujemo da ćete u galeriji pronaći svog favorita, kojeg možete naći na ovom linku.