FOTO by desigual

Moda

Desigual Mickey Mouse tenisice želimo pod bor da ih obujemo čim zatopli!

Antonija Andabak 14. prosinca 2020.

Hoćete li dočekati toplije vrijeme ili ih prošpancirati i ranije?

Pregršt fenomenalnih ideja za “pod bor” stižu samo dva tjedna prije Božića kada će nas netko razveseliti poklončićima koje priželjkujemo duže vrijeme ili pak od danas kada još jednu ideju možete komotno dodati na wish listu!

Prije no što to učinite, razmislite treba li vam još jedan par tenisica? Nakon što ste u sekundi potvrdno kimnuli, predstavljamo vam nove Mickey Mouse tenisice s potpisom Desiguala koje ćete s guštom nositi prvom prilikom!

Mickey Mouse tenisice

Naš prijedlog idealnog trenutka za španciranje u ovim neodoljivim “tenama” jest toplije i suho vrijeme, ali ako ne možete izdržati a da ih ne nosite i po nešto hladnijem vremenu, taj je poriv u potpunosti opravdan.

Bijela podloga savršena je za isticanje šaljivog Mickey Mouse lika koji se upečatljivo nalazi s bočne strane tenisica, dok obrub potplata ukrašava Mickey Mouse natpis.

Desigual Mickey Mouse tenisice

Desigual dizajneri poznati su po detaljima i pedantnosti isticanja sitnih uzoraka koji čine kompletnu sliku lansiranog komada što u ovom slučaju potvrđuju vezice u crveno-plavoj kombinaciji te oslikan rub tenisica.

Ove će tenke savršeno pristajati uz jeans ili maxi haljinu: zimskog ili ljetnog izdanja – izbor je na vama!

Mickey Mouse tenisice

Tenisice s vintage vibrom koštaju oko 520 kuna što čini sasvim pristojnu cijenu za ovako zanimljiv par obuće koju s pravom pikirate kao idealan poklon ispod bora!