FOTO by Desigual

Moda

Desigual i Mickey Mouse ponovno mame širok osmijeh na licu!

Viktoria Mikulić 21. kolovoza 2023.

Stigla je nova Disney kolekcija, a nas su posebno osvojile torbe…

Svi smo mi slabi na nešto, a ako upitate jednu od zagriženih fashionistica koji je njezin porok, zasigurno će odgovor biti cipele ili torbice. I dok je obuća tema za neki drugi put, torbe su ono o čemu želimo izdvojiti nekoliko redaka.

Ormar svake trendseterice nagomilan je ovim ljupkim dodacima i bez obzira koliko torbi imali, svake sezone za oko nam zapne još jedna kojoj ne možemo odoljeti. Naravno, ne mora svaka torba biti skupocjena već je dovoljno škicnuti ponudu high street brendova i pronaći model koji je trenutno in za vrlo pristupačnu cijenu.

No ako želite imali torbu godinama, ako želite da taj isti primjerak bude s vama u raznim prilikama i da vam nakon nekoliko sezona i da dalje bude najdraži, onda biste se trebali odlučiti za brend koji ima posebnu priču.

Mickey Mouse ponovno u glavnoj ulozi nove Desigual kolekcije!

Za sve neustrašive žene koje se ne ustručavaju istaknuti od okoline i koje pogledi nimalo ne brinu, istaknite se u novoj Desigual kolekciji torbica s detaljem najšarmantnije Disney ikone – Mickeyja Mousea.

Od ruksaka do crossbody modela, njihova nova kolekcija ljubav je na prvi pogled. Ne znamo jesu li nam ljepše torbice od trapera – najpoželjnijeg jesenskog komada odjeće, ili modeli u smeđoj i crnoj boji koji će se uklopiti uz svaki jesenski look.

Koju god odabrali, ove su torbice osim izgledom, ističu i kvalitetom izrade, stoga vrijedi izdvojiti i nešto više novaca ako ste zaljubljeni u najslađeg mišića na svijetu. Osim torbi, stigli su i neke druge stvarčice koje vas očekuju na LINKU.