FOTO by Deichmann

Moda

Deset Deichmann gležnjača u crnoj boji od 94,00 kn do 195,00 kn!

Antonija Andabak 03. siječnja 2021.

Klasik ostaje klasik, još kad uz to ubrojimo sniženje, možemo zadovoljno išetati s više vrećica nove obuće!

Svaka shoppingholičarka razvit će strategiju obnavljanja garderobe i tempirati pravi trenutak kada će opustošiti svoj novčanik i bez grižnje savjesti priuštiti si odjeću i obuću po mnogo realnijim cijenama no što su prvotno bile!

Taj trenutak i prvi val sniženja dolazi odmah nakon ulaska u novu godinu i može se pohvaliti sniženjima do 60 posto, no prednjače ona od 20 do 30 posto što je za prvu ruku prihvatljivo jer ipak moramo imati na umu da čekajući možemo ostati bez komada kojeg smo “pikirali” neko vrijeme.

Kako ne biste ostali bez dobre ponude po pitanju kupovanja novog para cipela, zavirili smo u Deichmann asortiman snižene obuće i napravili miks cipela sa sniženom cijenom, ali i onih iz novijeg asortimana koje se i dalje mogu kupiti po super povoljnim cijenama! Raspon cijena odabrane obuće je između 94,00 kn i 195,00 kn, a modela doista raznolik.

Ciljano su izdvojeni modeli u crnoj nijansi koja se i dalje nalazi na tronu najtraženije boje zimske obuće, no dizajneri Deichmann modela cipela tu su crnu boju podignuli različitim dodacima poput zakovica, modernim oblikom čizmica poput chunky boots s nešto glomaznijom petom ili zatvarača s resicama na upečatljivim mjestima.

Brojevi istaknutih modela u galeriji još uvijek su dostupni u više veličina, stoga potražite svoj broj i ne libite se kupiti i više pari cipela po prihvatljivim cijenama! Škicnite galeriju!