FOTO by Netflix

Film

Depp vs Heard – pogledajte trailer za novi Netflixov dokumentarni film

admin 27. srpnja 2023.

Serija analizira visokoprofitabilnu industriju koja se pojavila oko suđenja, a koja je uključivala TikTokere, YouTubere, lažne stručnjake, detektive amatere...

Sudski slučaj Johnnyja Deppa i Amber Heard dobiva još jedan dokumentarac, ovaj put na Netflixu, koji je objavio trailer za trodijelnu seriju Depp protiv Heard.

Netflix je upravo objavio trailer za trodijelni dokumentarni film naziva Depp vs Heard, a fokusira se na sudski slučaj dvoje bivših supružnika.

Depp vs Heard dokumentarni film
Foto: Netflix

Ova dokumentarna trilogija ispituje “zloglasni slučaj klevete” koji je zaokupio pozornost svijeta te ujedno postalo prvo suđenje koje se prenosilo uživo na TikTok platformi.

Službeni sinopsis glasi: “Prvi put prikazujući oba svjedočanstva, serija istražuje ovaj globalni medijski događaj, propitujući prirodu istine i ulogu koju ima u našem modernom društvu u kojem živimo”.

Depp vs Heard dokumentarni film
Foto: Netflix

Dokumentarac dolazi od redateljice Emme Cooper koja je u tri nastavka skidala sloj po sloj s više od 200 sati snimaka suđenja.

Depp vs Heard dokumentarni film
Foto: Netflix

Serija analizira visokoprofitabilnu industriju koja se pojavila oko suđenja, a koja je uključivala TikTokere, YouTubere, lažne stručnjake, detektive amatere pa i robote.

Radnja ispituje kako su ti ljudi manipulirali istinom i utjecali na javnu percepciju – što se iskreno čini kao neka vrsta vjesnika onog što nas čeka u budućnosti vođeni umjetnom inteligencijom koja uzima sve veći danak! 

Trodijelni dokumentarni film Depp vs Heard kreće s prikazivanjem 16. kolovoza.