FOTO by Instagram

Poznati

Demi Lovato, Kaia Gerber i Emily Ratajkowski prošlog su tjedna postale plavuše!

Antonija Andabak 29. lipnja 2020.

Kada brinete naprave drastičnu promjenu, to onda izgleda ovako...Jedna od njih je prvi put obojila kosu!

Tri planetarno popularne dame od kojih dvije manekenke i jedna pjevačica, odlučile su napraviti promjenu, što zbog višetjednog boravka kod kuće, što zbog nove uloge, no u jednom se slažemo: svaka je promjena dobrodošla!

Prva “hrabrica” svakako je Emily Ratajkowski, manekenka najpoznatija po modnim kampanjama za donje rublje. 29-godišnjakinja u svom životu nije obojila kosu i uvijek je ponosno predstavljala svoju dugu smeđu kosu koja joj je i osiguravala angažmane.

Tako je bilo do prije pet dana kada je odlučila, uz pomoć brenda čije je zaštitno lice, postati plavuša. Kada kažemo plavuša, mnogi promjenu brineta-plavuša poistovjećuju s nekoliko svjetlijih pramenova, no Emily je cijelu kosu obojila te sada definitivno može donijeti sud zabavljaju li se plavuše bolje od brineta!

Unatoč tome što se cijelo vrijeme brinula hoće li joj intenzivno posvjetljivanje oštetiti kosu, plava boja joj dobro pristaje, no ipak mislimo da će se nakon kampanje, vratiti u prirodnije, smeđe tonove.

Jedan od najtraženijih modela današnjice, kćer je nekoć najpoželjnije manekenke Cindy Crawford, a kako je krenula majčinim stopama, u prilog joj idu geni i velika sličnost majci.

Mlada 18-godišnjakinja Kaia Gerber nije toliko vezana za kosu kao njena majka koja od mladosti nosi istu dužinu, stoga ju je početkom travnja skratila na ljupki bob, a ovih dana je jednostavno odlučila otići korak dalje i obojiti kosu u plavo.

View this post on Instagram

eros

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

View this post on Instagram

almost forgot about jeans

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia je u posljednjih nekoliko mjeseci postepeno posvjetljivala kosu, počevši samo s dva svijetla pramena kose uz lice, a kasnije je prošarala svu kosu sa svjetlim pramenova boje meda da bi početkom tjedna bila “uhvaćena” kako izlazi iz auta kao-plavuša!

Kaia je inače početkom travnja dala naslutiti da će napraviti drastičnu promjenu kao rezultat dosade proizašle iz dugog boravka kod kuće.

Još jedna poznata dama odlučila je, doduše iz poslovnih razloga, svoju kosu obojiti u platinasto blond. Radi se o pjevačici Demi Lovato koja je definitivno “ukrala show” u novom Netflix filmu: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Uz komičara Will Ferrella i Rachel McAdams, Demi Lovato zasluženo je dobila ulogu Katiane, za koju kaže kako jedva čeka da je fanovi “upoznaju”.

View this post on Instagram

I got that sunshine on my Sunday best… ☀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

I dok je vokalno može jamčiti za pozitivne reakcije, isto se dogodilo u prvim minutama objavljivanja kratkog isječka iz filma u kojem se pojavljuje s dugom platinasto blond kosom.

Prirodna brineta, Demi svoju kosu obožava potamniti s čokoladno smeđom koja joj izvrsno pristaje, a nekoliko prijašnjih izleta u blond izdanje može zahvaliti perikama koje u današnje vrijeme vjerno dočaravaju pravu kosu, stoga se pjevačica ne libi iskoristiti tu prednost.

Nosi li i sada periku ili je doista napravila izlet u plavo, pokazat će sama svojim pratiteljima na Instagram profilu.