FOTO by Next

Dekor

Dekorativna lampa u obliku patuljka ispunjena lampicama nalik krijesnicama najljepši je home dekor!

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Savršeno se uklapa u svaki interijer i unosi dašak čarolije!

Početak svake nove sezone donosi uzbuđenje uređenja doma novim dekorativnim elementima koji će mu udahnuti svježinu i eleganciju. Stolne lampe izvrstan su dodatak koji može transformirati svaki prostor, pružajući mu ne samo svjetlost već i dozu stila i osobnosti.

Lampa u obliku patuljka 1
Lampa u obliku patuljka

Prilikom odabira stolnih lampi, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih aspekata kako biste osigurali da se uklope u vašu postojeću estetiku i zadovolje vaše funkcionalne potrebe. Preferirate li minimalistički dizajn, odaberite stolne lampe s jednostavnim linijama i neutralnim bojama. Za klasičan prostor, elegantne lampe s detaljima od stakla mogu biti savršen izbor.

Lampe unose dašak karaktera u vaš interijer!

Unutar Next home asortimana pronašli smo preslatku lampu u obliku patuljka koja će se savršeno uklopiti u svaki interijer i unijeti dozu čarolije u prostor.

Preslatki umjetnički primjerak utjelovljuje lik patuljka u neutralnoj bež nijansi, a posebnu čar daje joj stakleni mjehurić poput napuhanog balona ispunjen sitnim svjetlima nalik krijesnicama.

Lampa u obliku patuljka 2

Šarmantna lampa savršen je dodatak vašem cozy kutku, šanku, komodi u boravku ili noćnom ormariću.

Next je naša najdraža shopping destinacija koja nas neprestano iznenađuje divnim detaljima za uređenje doma, a ovu dekorativnu lampu možete pronaći po cijeni od £22, putem ovog LINKA.