FOTO by Deichmann

Moda

Deichmann salonke raznih boja od 104,00 do 209,00 kn! Obožavamo ovakva sniženja!

Antonija Andabak 29. lipnja 2020.

Vrijeme je da se počastite jednim parom sandala na petu!

Pripremate li se na odlazak na zabavu, neobavezan party ili pak posebnije prigode poput vjenčanja, zasigurno razmišljate o novom paru sandala na petu koje bi baš savršeno pristajale uz vašu haljinu.

Neovisno o tome za koju prigodu se spremate, Deichmann ima rješenje u obliku salonki raznovrsnih boja koje će odgovarati outfitu kojeg ste zamislili! Kada spominjemo boju salonki, budite sigurni da ćete uživati u ovoj rapsodiji boja i uzoraka koji ukrašavaju jedan dio obuće.

Većina izdvojenih salonki ima remenčić oko gležnja koji osim estetske uloge ima i onu praktičnu, a to je fiksiranje noge pri plesnim pokretima, jer naravno… u ovim salonkama zasigurno nećete noć morati provesti sjedeći. Kada govorimo o materijalu, prednjači brušena koža, a atraktivnost nekih modela postignuta je umetanjem zmijskog uzorka, što definitivno privlači poglede.

Udobne, romantičnog izgleda, niže do srednje visoke tanke pete, dobar su ljetni ulov, osobito ako znamo da se raspon cijena kreće od 104,00 kn do 209,00 kn, stoga se ne ograničavajte na jednom paru!