FOTO by Dedoles

Moda

Dedoles čarape unose dašak veselja u tmurne jesenske dane

admin 23. rujna 2020.

Između bezbroj veselih motiva sigurni smo da ćete pronaći svoje omiljene

Nakon što ljeto otkuca svoje zadnje sate mislima smo već u božićnim blagdanima i najveći izazov predstavlja „preživjeti“ jaz tmurnog i sterilnog godišnjeg doba – jeseni!

Iako ne možemo utjecati na kišu, maglu i niske temperature možemo se potruditi da svaki dan obogatimo detaljima koji će nas držati u dobrom raspoloženju.

Uz vesele Dedoles čarape imate priliku svako jutro birati između doze veselja koja će vas pratiti kroz čitav dan. Bezbroj zaigranih motiva i širok spektar boja olakšat će vam izbor i sigurni smo da ćete vrlo brzo pronaći svoj omiljeni par. 

Bez obzira da li vas vesele jesenski motivi, životinje, hrana, crtani likovi, priroda ili točkice Dedoles ih ima sve i na vama je da se bacite u potragu.

JESENSKA KOLEKCIJA 

Jesenske boje i mirisi pružaju posebnu inspiraciju prilikom dizajniranja Dedoles čarapa, a unutar kolekcije pronaći ćete brojne biljne i životinjske vrste koje simboliziraju jesen.

Veseli dizajn krasi iznimna kvaliteta i možete biti sigurni da će vaša stopala biti topla, bez obzira uputite li se na kavu s prijateljima ili u istraživanje prirodnih ljepota. 

Jesenske Dedoles čarape napravljene du od 70% pamuka, 28% poliamida i 2% elastina, a svoj par možete imati po cijeni već od 23,95kn. Prelistajte galeriju i pronađite svoje omiljene jesenske čarapice.

Vesele soknice za bezbrižnu jesen

Nakon dugo vremena nošenja otvorene obuće, ovog tjedna suočili smo se s nižim temperaturama koje su nas potaknule da počnemo razmišljati o zatvorenim modelima koji zahtijevaju nošenje čarapa.

Iako su iste nekoć predstavljale samo sporedan dio odjeće, danas čine modni dodatak koji diktira kompletan outfit.

Prije smo se toliko trudili sakriti ih ispod odjevne kombinacije, ali danas, zahvaljujući veselim detaljima s ponosom ih pokazujemo. Unutar Dedoles web trgovine možete pronaći nekoliko predivnih uzoraka soknica u koje ćete se zaljubiti.

Dedoles – prijatelj prirode!

Unutar jesenske kolekcije možete pronaći i posebno dizajnirane „eco-friendy“ čarape koje su napravljene od tekstilnog viška u čijem se procesu štedi voda i štiti okoliš.

Napravljene od 80% pamuka, 17% poliestera i 5% elastina ove čarape dolazi u pakiranju od tri para s cijenom već od 37,50kn. 

Odaberite omiljene boje koje će unijeti živost u vaš ormar i na vaša stopala

Osim čarapa i soknica, unutar web trgovine možete pronaći i donje rublje, tajice, majice, kupaće kostime i modne dodatke, a svaki proizvod nosi prepoznatljivu razigranost i kvalitetu brenda Dedoles.

Za više informacije posjetite njihovu službenu web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.

#vesela igra darivanja

U suradnji s Dedoles uskoro vas darujemo s dva para veselih soknica, a sve informacije uskoro potraži na našoj Facebook stranici.