FOTO by IMDb

Film

Dead to Me: spremni smo za posljednju sezonu!

admin 29. ožujka 2022.

Konačno znamo okvirni datum početka prikazivanja

Nakon što je u 2019. godini izašla prva sezona, a 2020. godine druga sezona, svi s nestrpljenjem iščekujemo 3., ujedno i posljednju sezonu.

Priča o povezivanju i prijateljstvu dvije ožalošćene žene, Christine Applegate i Linda Cardellini skriva napetu radnju. Nakon što su se upoznale na terapiji klupko oko ubojstva muža jedne od njih počinje se raspetljavati.

Foto: IMDb

Svoju napetu radnju druga sezona serije privukla je preko 30 milijuna gledatelja, a tvorci serije Liz Feldman, Will Farell, Jessica Elbaum i Adam McKay spremni su zakuhati stvari za posljednju sezonu.

Dinamika glume između Christine Applegate i Linde Cardellini čini dušu serije, a njihova kemija stvorila je jednu odličnu srcedrapateljsku dramu s elementima crnog humora.

Serija konstantno uživa visoku poziciju na Netflixovim popisima onih najpopularnijih i ne čudi ogroman interes za posljednjom sezonom koja će nam ponuditi rasplet.

Foto: IMDb

Iako se na početku snimanja mislilo da će ova serija imati više od 5 sezona, na kraju se ipak sve spakiralo u 3 sezone, a da li će finale ponuditi dozu drame koju očekujemo, vidjet ćemo.

Očekuje se da će 3. sezona Dead to Me biti objavljena u svibnju 2022. Priprema je započela ubrzo nakon obnove, a trebalo je nekoliko mjeseci da bi scenariji bili dostavljeni Netflixu na potvrdu.

Foto: IMDb

Liz Feldman je 18. rujna 2020. postavila tweet na kojem je objavila dobre vijesti spomenuvši da je treća sezona serije odobrena i spremna za realizaciju. Pripreme su odavno krenule, prva verzija je snimljena, scenarij je dostavljen na Netflix i sve je spremno za posljednju produkciju.

Očekuje se da će treća sezona serije Dead to Me biti prikazana u svibnju 2022. godine, ali još čekamo službenu potvrdu kao i prvi trailer.