FOTO by Netflix

Film

“Dead to Me” – pogledajte trailer za napetu 3. sezonu

admin 26. rujna 2022.

Napokon! Početak prikazivanja je najavljen za studeni

Upravo je objavljen prvi teaser za seriju “Dead to Me”, a treća sezona bit će ujedno i posljednja.

Za one koje ne znaju “Dead to Me” je Netflixova crna komedija koja je u kratkom vremenu postala jedna od najpopularnijih humorističnih serija, prikupivši preko 30 milijuna obožavatelja diljem svijeta.

Svoju napetu radnju druga sezona okrunila je s nekoliko tjedana prvog mjesta na top listi, a tvorci serije Liz Feldman, Will Farell, Jessica Elbaum i Adam McKay spremni su zakuhati stvari za posljednju sezonu.

Dinamika glume između Christine Applegate i Linde Cardellini čini dušu serije, a njihova kemija stvorila je jednu odličnu srcedrapateljsku dramu s elementima crnog humora.

Dead to Me treća sezona
Foto: Netflix

Što nas čeka u posljednjoj sezoni?

Ben, koji je navodno krenuo identificirati tijelo svog preminulog brata Stevea, na raskrižju je udario u auto u kojem su bile Jen i Judy. Jen i Judy su pri svijesti, ali nije jasno kakvih su razmjera njihove ozljede.

Ako saznaju da je Ben vozač koji ih je udario, možemo očekivati neugodan sukob između njih.

Foto: Netflix

Nakon što je pretražio Judynu sobu u potrazi za travom, Charlie pronalazi pismo koje je njegova majka napisala za Judy. Nije otkriveno je li Charlie doista pročitao pismo, ali ako jest, onda je sigurno saznao za Judynu umiješanost u očevu smrt u nesreći.

Charlie se pokazao kao iznimno buntovan, pa je vrlo lako moguće da bi mogle pasti i neke ucjene.

Foto: Netflix

Jen je bila spremna suočiti se s posljedicama Steveova ubojstva i sve je priznala detektivu Perezu. Ali nakon što nisu uspjeli pronaći tijelo Perez ju je pustio na slobodu.

Dead to Me treća sezona
Foto: Netflix

Charlie ima pismo, Jen je sve priznala Perezu, a Steveovo tijelo je pronađeno, drugim riječima – postoje mnoge niti na mreži koje bi mogle dovesti sve do uhićenja Jen.

Trailer za 3 sezonu

Upravo je izašao i kratki teaser koji najavljuje treću sezonu, i sudeći prema prvim kadrovima, čeka nas uzbudljiva završnica. Treća i posljednja sezona serije “Dead to Me” izlazi 17. studenog.