FOTO by Netflix

Film

Dead To Me & 1899. – danas su na Netflix stigle dvije odlične serije!

admin 17. studenoga 2022.

Koju večeras gledate - crnu komediju ili uvrnuti misterij?

Može li bolje? Četvrtak je i znamo da je ispred nas produženi vikend u kojem ćemo uživati svatko na svoj način. Mi smo svoj vikend već isplanirali, a razlog za to je dolazak dvije serije koje su od danas dostupne na Netflixu.

Jedna je treća sezona serije Dead To Me na koju čekamo oko dvije i pol godine, a druga je nova serija 1899. od tvoraca serije Dark što znači da nas čeka još jedan uvrnuti misterij.

Dead To Me

Za one koji ne znaju “Dead to Me” je Netflixova crna komedija koja je u kratkom vremenu postala jedna od najpopularnijih humorističnih serija, prikupivši preko 30 milijuna obožavatelja diljem svijeta.

Dead To Me Netflix serija
Serija Dead To Me

Svoju napetu radnju druga sezona okrunila je s nekoliko tjedana prvog mjesta na top listi, a tvorci serije Liz Feldman, Will Farell, Jessica Elbaum i Adam McKay spremni su zakuhati stvari za posljednju sezonu.

Dinamika glume između Christine Applegate i Linde Cardellini čini dušu serije, a njihova kemija stvorila je jednu odličnu srcedrapateljsku dramu s elementima crnog humora.

Dead To Me Netflix serija
Serija Dead To Me

Ben, koji je navodno krenuo identificirati tijelo svog preminulog brata Stevea, na raskrižju je udario u auto u kojem su bile Jen i Judy. Jen i Judy su pri svijesti, ali nije jasno kakvih su razmjera njihove ozljede. Ako saznaju da je Ben vozač koji ih je udario, možemo očekivati neugodan sukob između njih.

1899.

Seriju potpisuju Baran bo Odar i Jantje Friese, dvojac koji stoji iza hvaljene serije “Dark“, a radnja prati skupinu multinacionalnih imigranata koji putuju iz Europe u New York te nailaze na drugi brod koji pluta na otvorenom moru, otvarajući zamršenu misteriju.

1899. Netflix serija
Serija 1899.

Ako je “1899.” barem približno poput serije “Dark”, obožavatelji bi trebali očekivati misterij koji iskrivljuje vrijeme, izvrćući pravila fizike i stvarnosti na svakom koraku.

1899. Netflix serija
Serija 1899.

Na temelju do sada pruženih informacija obožavatelji očekuju seriju koja je još mračnija od Darka, i koja se još više poigrava sa žanrom horora i trilera nego što su kreatori serije činili u prošlosti sa serijom Dark.

Nadamo se da smo vam pomogli u kreiranju planova za ovaj vikend, a on podrazumijeva topli napitak, dekicu i uživanje u omiljenim serijama!