FOTO by amazon.de

Dekor

Daske u obliku srca – savršen dodatak valentinovskoj večeri!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2024.

Namijenjene za sireve, voće, grickalice, orašaste plodove...

Ljubav je u zraku…i na ovim preslatkim daskama u obliku srca! Bilo da slavite s partnerom, prijateljima ili obitelji – ove jedinstvene daske raznježit će svakoga! Osim za Valentinovo, savršene su i kao podloga za godišnjicu braka…

Daske koje smo upravo pronašli dostupne su na Amazonu, a dolaze u nekoliko varijanti. Od daske klasičnog oblika srca, one koja ima dizajn koji podsjeća na valove pa sve do daske s izrezbarenim dijelom u obliku natpisa “Love”, svaka je posebna na svoj način.

Koji god od navedenih modela odabrali, dekorirajte ga omiljenim sirevima, pršutom, orašastim plodovima, sušenim voćem, krušnim štapićima te najdražim umacima, kako bi izgledala što raskošnije.

Osim drvenih daski izrađenih od bambusa, bukovog i drva akacije, pronašli smo i dva mramorna modela u crnoj i bijeloj boji za sve ljubitelje minimalizma.

Valentinovo je blizu, stoga na vrijeme naručite svoj primjerak i uz svijeće, glazbu i romantično donje rublje, iznenadite svog partnera ukusnom večerom, a potom sve začinite čašom vina.

Iako su idealne za Valentinovo, ove višenamjenske daske mogu vam poslužiti i kao savršena pozadina prilikom posluživanja čaja ili kave.

Za koju god svrhu ih koristili, praktičan su i elegantan dodatak svakoj kuhinji.

Na amazon.de možete pronaći navedene, kao i još mnogo drugih, simpatičnih dizajna.