FOTO by Medium

Zabava

Dash & Lily – Netflixova božićna serija za sve romantične duše

Krešimir Šustić 12. studenoga 2020.

Okićeni New York, ljubav i smijeh dovoljanan su razlog za binganje ovog vikenda

Približavajući se veličanstvenom mjesecu prosincu i svim njegovim čarima koje nas očekuju, u nama se budi neizmjerna želja za gledanjem božićnih filmova koji će nam pomoći da se ‘ufuramo’ u blagdanski štih.

No osim bezvremenskih klasika koje svake godine gledamo nanovo s velikom radošću, 2020. nam je donijela pregršt noviteta čiji bi glavni junaci vrlo lako mogli postati novi omiljeni božićni likovi.

Netflix kao platforma koja nam nudi zabavu od 0-24 prednjači u izbacivanju zanimljivih filmova i serija koje nas vežu za male ekrane i natjeraju da bingamo cijelog vikenda.

Kao prigodan poklon za nadolazeće blagdane, izašao je jedan serijal od osam epizoda pod nazivom “Dash & Lily” uz koji su zagarantirani smijeh i romantični trenuci u predivnom okićenom New Yorku.

Radnja je temeljena na istoimenom romanu, a prati dvoje tinejdžera koji se povezuju kroz crvenu bilježnicu “Do you dare…?” ostavljenu od strane simpatične Lily u knjižari.

Nakon što je Dash pronađe, par započne komunicirati putem ovog zajedničkog dnevnika, učeći više jedni o drugima, ali i izazivajući jedni druge sve složenije i odvažnije izazove.

Kako vam ne bi otkrili previše detalja, predlažemo da se na svoje oči uvjerite kako se radi o neodoljivo dobroj seriji bogatoj milijunima šarenih lampica, dekoracijama i svime što adventsko doba podrazumijeva.

U nastavku donosimo službeni trailer za koji se nadamo da će vas osvojiti i privući da ovog vikenda odgledate cijelu sezonu u komadu.