FOTO by Zlatni centar Lewiko

Trendovi

Darujte vrijednost – investicijsko zlato kao savršen poklon za sve prigode!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2022.

Sve popularniji oblik darivanja koji je prenosiv s generacije na generaciju…

U posljednje vrijeme, sve češće se borimo s odlukom o tome što nekome pokloniti. Kada su u pitanju važne osobe, naravno da ih želimo darivati s dragocjenim poklonima koje će moći sačuvati zauvijek. Iako svatko na poklon voli dobiti parfem ili cvijeće, takva vrsta poklona nije nešto što će nam ostati urezano u sjećanje.

Osobama koje volimo, želimo pokloniti nešto što će ih uvijek podsjećati na nas, nešto što će im izmamiti osmijeh na licu, ali i nešto što ima određenu vrijednost.

U moru poklona na tržištu, teško je izdvojiti nekolicinu koja će biti originalna, koja će se izdvajati iz mase. Naravno, s ručnim radom ne možete pogriješiti, no što ako i to izađe iz mode za nekoliko godina, ako više ne bude aktualno ili u trendu?

Najsigurnije je odlučiti se za nešto što će uvijek označavati vrijednost. Drugim riječima, investicijsko zlato jedan je od najboljih poklona za različite prigode. Od rođenja djeteta, krstitki, prvog rođendana, vjenčanja, svete pričesti ili potvrde, obljetnice, investicijsko zlato ulog je u budućnost.

Investicijsko zlato i zlatnici imaju simboličnu, ali i materijalnu vrijednost koja ne blijedi. Svojevrsni je oblik štednje i jednostavno ju je prenijeti na nasljednike jer se u svakom trenutku njihova vrijednost može zamijeniti za novac ili nakit.

LE-WI-KO je jedini u Hrvatskoj koji daje mogućnost izrade personaliziranog investicijskog zlata i zlatnika. Personalizirati se može vašom slikom ili određenom temom te se mogu izabrati pločice od jednog, dva, tri ili više grama. Samim time simboličan poklon može biti za bilo kakvu prigodu ili samo kao znak zahvale i pažnje.

Ako vam je dosta uobičajenih poklona, s investicijskim zlatom ne možete pogriješiti. Uz personaliziranu posvetu, originalnijeg, ali i vrjednijeg poklona zaista nema.

Za detaljnije informacije posjetite www.lewiko.hr, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!