Darujemo 6 paketa Star Wars flastera!

Viktoria Šafranić 24. prosinca 2017.

Star Wars flasteri koji se sakupljaju pomoći će najmlađima da što prije zaborave na suze i vrate se igri

Djeca obožavaju birati flastere s omiljenim likovima i svemirskim letjelicama iz filma! Pošaljite suze u daleku galaksiju jer male i velike zapovjednike svemirskih brodova odsada nježno štite Hansaplast Star Wars flasteri. Flasteri sadrže najnoviju medicinsku tehnologiju i dolaze s omiljenim likovima iz Ratova zvijezda. Darth Vader, Chewbacca, R2-D2, General Grievous, Storm Trooper, Yoda, The X-Wing i C-3PO su ovdje.

Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti upotrebom Star Wars flastera i pomoći im da dobro zacijele.

 

Kod njege manjih svakodnevnih ozljeda Hansaplast Star Wars flasteri:

• nježno štite ranu od vanjskih utjecaja i spriječiti infekciju

• apsorbiraju tekućine poput krvi i gnoja izrane

• bezbolno se uklanjaju

Zlatno pravilo malih rana – Očisti, dezinficiraj i zaštiti Star Wars flasterom

Hansaplast Star Wars flasteri:

Očisti!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

Zaštiti!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu Star Wars flasterom. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano zarastati.

Dezinficiraj!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s odgovarajućim dezinficirajućim sredstvom. Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti upotrebom Star Wars flastera i pomoći im da dobro zacijele.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se posjekli ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Ne dirajte kraste! Dirate li krastu,
možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika. Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih. Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka Star Wars flasteri budu uvijek s vama!

16 flastera u pakiranju

• 3 pakiranja za sakupiti – svaki s različitim dizajnom

• Flasteri prianjaju čvrsto uz dječju kožu, ali se lako skidaju.

• Rana je zaštićena od nečistoća i bakterija kako bi što brže zacijelila.

• Neljepljivi jastučić štiti i pruža udobnost.

• Pogodni za nježnu i osjetljivu dječju kožu.

 

#zaštitna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Hansaplast, 6 osoba darujemo s paketom STAR WARS flastera.

Ispod u komentaru nam napiši zašto bi baš tebi (ili tvojoj obitelji) ovi flasteri dobro došli. 6 najkreativnijih darujemo jednim paketom.

Igra darivanja traje do utorka, 26.12. do 18h. Sretno!

Sretni dobitnici 1 paketa STAR WARS flastera su Ivan Bartoluzzi Perković, Anamaria Vasilj, Lorena Smojver, Katarina Ćurić, Mirna Rivera i Anamaria Jakelić.