FOTO by Darluna

Moda

Darluna – unikatni modni dodaci za ljubitelje tamnih boja

admin 13. listopada 2023.

Maleni brend nastao iz velike ljubavi

Uvijek volimo priče kada malena iskra ljubavi prema hobiju preraste u poslovnu ideju u kojoj spoj ugodnog i korisnog rezultira divnim handmade modnim dodacima.

Upravo se takva priča skriva iza brenda Darluna i vlasnice Darije Džimbeg koja je strast prema krpicama i šivanju otkrila još u djetinjstvu.

“Oduvijek sam voljela stvaranje. Mogućnost nešto kreativno izraditi svojim rukama i svoju maštu  pretočiti u stvarnost me ispunjavala, pa sam zapravo od malena maštala o dizajniranju i šivanju”.

Svi već znamo kakva je bila i što nam je donijela 2020. godina, ali upravo je ona bila okidač u kojoj je Darija krenula s prvim poduzetničkim pothvatima. Zaštitne maske za lice bile su prvi koraci kao odlična odskočna daska za ulazak u svijet tehnika šivanja.

Ideja o pokretanju vlastitog biznisa

Maskice za lice bile su samo prvi korak na puta ka uspjehu, a malo po malo šivanje torbi postala je najveća strast i ljubav. Od umjetne kože do starog trapera, svaki materijal je bio dobrodošao u kreaciji predivnih torbi, ruksaka i nesesera. 

Da se rodila velika ljubav osjetili su i Darijini ukućani koji su vjerovali u uspjeh njene ideje i davali joj elan za dalje. Njihova bezuvjetna potpora, ideje i pomoć bili su joj pravi vjetra u leđa, a Darija je osjetila da je došlo vrijeme za pokretanje vlastitog biznisa.

Osim Darije, u dizajnu i kreaciji prisutni su i suprug i sin, a samo je pitanje vremena kada će i muška kolekcija brenda Darluna ugledati svjetlo dana.

Kako bi čitava obitelj doprinijela uspjehu u priču se lagano uključuje i devetogodišnja kćerkica koja već sada pokazuje talent i želju i uskoro će biti sastavni dio Darluna ekipe.

Čipka, lanci i umjetna koža…

Čitav koncept i orijentacija brenda Darluna je na mračnom i pomalo gothic izražaju, ali radi se o modnim komadima koje ćete jednostavno aplicirati u većinu stilova. Svaki komad je unikat nastao u viziji mlade poduzetnice koja stoji iza dizajna i kvalitete svakog proizvoda.

Uz torbe i ruksake unutar Darluna ponude možete pronaći tunike, haljine hudice, hlače, trenirke, šalove te razne modne dodatke i nakit, a kompletna ponuda dolazi u tamnim bojama, gdje čipka, lanci i umjetna koža vode glavnu riječ.

Unutar asortimana u ponudi ćete pronaći i odjevne komade sa zanimljivim vezom i zabavnim printom.

Pronađite inspiraciju u “neobičnim” modnim dodacima

Nadamo se da vas je priča o Darluni inspirirala da uvijek vjerujete i slijedite svoje snove, jer samo istinska ljubav prema onome što radimo može dati prave rezultate. Iako relativno mlad, brend Darluna pronašao je svoj potpis u modnom svijetu i vjerujemo da će trud i ljubav otvoriti puteve uspjeha.

Za još više inspiracije o ovim unikatnim modnim dodacima posjetite i Darluna društvene mreže Facebook i Instagram.