FOTO by IMDb

Film

Dark – počinje 3. sezona najavljena kao najbolji finale u povijesti SF serija!

admin 27. lipnja 2020.

Ova serija ima epitet kao jedna od najkompleksnijih ikad

Serija Dark prva je Netflixova serija na njemačkom jeziku, a nakon dvije odigrane sezona svi fanovi s nestrpljenjem čekaju nastavak i treću sezonu.. Kvantna fizika, putovanje kroz vrijeme i razni paradoksi privukli su gledatelje koji su, nakon Stranger Thingsa, tražili utjehu u nekoj drugoj seriji.

Baš kao i tamo, i u seriji Dark priča započinje kada dječak iz malog njemačkog grada Winden nestaje u nerazjašnjenim okolnostima, nakon čega se dogodi i još jedan nestanak.

Tijekom prve dvije sezone otkriveno je da su glavna dva ljubavna aktera, Jonas i Martha, tehnički u rodu, a u finalu 2. sezone shvatili su da postoji i drugi paralelni svemir.

Treća sezona nastavlja se upravo tamo gdje je 2. sezona završila i ne sumnjamo da nas čeka još puno zapleta i zapetljanih čvorova koji se do kraja moraju otpetljati.

Nastavak sezone za gledatelje predstavlja još veći izazov nego u prve dvije sezone. Ako baš želite sve shvatiti bilo bi mudro uz gledanje finalne sezone pored sebe imati papir i olovku kako biste mogli zapisivati i pratiti zamršenu radnju.

To možda zvuči čudno, ali to ćete i sami shvatiti kada se izgubite u svim paralelnim svjetovima koji nas očekuju.

U kontekstu prve dvije sezone, ovo bi mogla postati jedna od najboljih završnih sezona u SF televizijskoj povijesti i jedva čekamo da krene.

Serija Dark je daleko najkompleksnija i najsloženija znanstveno-fantastična serija na Netflixu sa zapletima koji uključuju hirovite putujuće hodnike koje je teško pratiti, a još teže razumjeti.

No u idućih nekoliko epizoda sve će se raspetljati, a početak raspetljavanja čvora počinje danas, 27.06. na Netflixu.