Film

Dark Desire – Netflixova nova erotska dramska serija u čijoj je glavnoj ulozi zvijezda meksičke sapunice ‘Marichuy’!

Viktoria Mikulić 23. srpnja 2020.

Sutra je petak te sukladno s time binganje može započeti…

Maite Peroni dobro je znano lice s TV ekrana iz uloge u meksičkoj telenoveli “Marichuy” ( u prijevodu ‘Oprezno s anđelom’), gdje je utjelovila mladu siromašnu djevojku koju su roditelji napustili dok je još bila novorođenče. Ovog puta, dolazi nam u potpuno novom izdanju koje joj, moramo priznati, veoma dobro pristaje. Umjesto klasične dobrice tumači vatrenu ženu koja žudi za strašću.

Dark desire” iliti “Mračna želja” nova je dramska televizijska serrija koju je za Netflix producirao Argos Comunicación. U seriji su zvijezde Maite Perroni, Jorge Poza, Regina Pavón, Alejandro Speitzer i Erik Hayser. Ista je premijerno prikazana 15. srpnja 2020., a mi smo već odgledali cijelu prvu sezonu.

Kratak uvod:

Alma (Maite Perroni) je profesorica pravnog fakulteta. Udana je za Leonarda (Jorge Poza), poznatog suca koji skriva mnoge tajne. Ovaj naizgled skladan par već je 20 godina u braku, u kojem imaju i kćer Zoe (Regina Pavón), vrckastu tinejdžericu.

Udanoj Almi jedan sudbonosni vikend promijenit će čitav život. Ona odlazi kod prijateljice i tijekom noćnog izlaska upoznaje atraktivnog neznanca. Sumnjajući da je njezin suprug vara, započinje strastvenu aferu s Dariom (Alejandro Speitzer) – mladićem za kojeg se kasnije ispostavlja da je jedan od njezinih učenika. Tu sva tragedija započinje…

Najava serije:

Na IMDb-u je ocijenjena sa 6.5, no mi bismo joj dali barem ocjenu 7, s obzirom da nas cijelo vrijeme drži u neizvjesnosti te da smo istu ogledali bez daha.

Serija je toliko napeta i intrigantna da ćete je pogledati bez treptaja, jedini problem u svemu tome je što druga sezona još nije ni na pomolu. No ako vas imalo tješi, vruće scene toliko će vas ‘zapaliti’ da ćete je vjerojatno gledati iznova i iznova, sve dok ne lansiraju novu.