FOTO by DANIDI

Moda

DANIDI blagdanske torbice voljeli bismo ugledati na božićno jutro!

Viktoria Mikulić 25. studenoga 2022.

Božićni pokloni nikada nisu izgledali elegantnije…

Drugi tjedan zakoračit ćemo u prosinac, najčarobniji mjesec u godini. Za vikend se pale i lampice te započinje Advent, a u skladu s time i mi ćemo svoje dome oplemeniti blagdanskim ruhom. Također, već smo lagano počeli razmišljati o blagdanskim poklonima.

Mislima nam se vrte sve one važne osobe koje su upriličile našu godinu i koje su bile uz nas u svim trenucima, kako onim sretnim tako i onim tužnim. Naravno da im želimo vratiti istom mjerom i nagraditi za sve što su učinili za nas te naposljetku, izmamiti im širok osmijeh na licu za kraj godine.

Svaka pripadnica nježnijeg spola ima barem nekoliko torbi u ormaru jer svi znamo da nema posebnijeg modnog dodatka… Bez obzira jeste li ljubiteljica crossbody modela, ruksaka, clutch torbica, baguette ili tote primjeraka, sigurni smo da su torbice vaši modni suputnici u svim životnim prilikama.

Neodoljiva jesen i zima modnog brenda ‘Danidi’

Osim što su praktične za nošenje esencijalnih stvarčica, torbice su finalan touch naših outfita. Vjerujemo da je pred vama mnogo božićnih domjenaka i partyja s prijateljima te da ćete za te prigode pomno odabrati odjevnu kombinaciju, a uz iste svakako uparite i jednu torbicu omiljenog domaćeg brenda DANIDI.

Osim što su savršen poklon za blagdane, DANIDI torbice neizostavan su detalj tijekom adventskog razdoblja. Nama su posebno za oko zapele nude varijante, kao i model u konjak smeđoj boji te trendi torbice animal printa.

Za sve ljubitelje klasike, tu su i crne torbice, kao i one u burgundi nijansi, omiljenoj jesenskoj boji.

Koju god odabrali, DANIDI brend poznat je po kvaliteti, bezvremenskom dizajnu i pristupačnim cijenama. Bez obzira želite li ovih blagdana nagraditi sami sebe, svoju najbolju prijateljicu, mamu ili sestru, DANIDI torbice pravi su modni odgovor.

Za više detalja o novoj DANIDI kolekciji, škicnite njihov Instagram profil.