FOTO by Hunter

Obuća

Danas izašla Hunter X Mickey Mouse kolekcija koja nas neizmjerno veseli!

Antonija Andabak 15. studenoga 2021.

Svaka komad je apsolutno presladak!

Kako otvoriti nebaveznu temu a da ne ista ne bude o vremenu? Kada je Hunter u pitanju, teško da nam išta drugo pada na pamet. Brend koji je svu slavu stekao na ideji zaštitne obuće od kišnog vremena, ovih dana ima razloga za slavlje.

Hunter ekipi danas je poseban dan, osobito kada se uzme u obzir da su upravo danas lansirali neponovljivu kolekciju Hunter x Mickey Mouse koja oduševljava i velike i male fashioniste!

Slikovite hunterice s Mickey Motivom ukrašavaju stilove za žene, muškarce i djecu, a asortiman nudi bogat izbor klasičnih čizama za kišu, torbi i dodataka poput kišobrana. Istaknuta obuća i accessoriese uključuju pomno osmišljene verzije Original Tall, Short i Chelsea čizama, koje dolaze s 3D printom Mickey Mousea i Hunter prepoznatljivim crvenim logotipom kutije.

Izrađene od prirodne gume, svaki par čizama sto posto je vodootporan i vegan. Ne samo da su čizme dojmljivog izgleda, posebice pink hunterice s Mickey siluetom već i crne s “all-over” Mickey printom s unutarnje strane čizme u kakve smo se posebno zaljubili jer doista suptilno možete pokazati koliko ste i sami oduševljeni ovim novitetima.

Kao što smo spomenuli, i accessoriese se može svrstati u kategoriju otpornih na vremenske uvjete pa je tako Hunter lansirao ruksake u bojama “Aurora Orange”, “Borealis Blue” i “Pink Shiver”, dok je kišobran prekriven grafičkim prikazom Mickey Mousea i Hunter logotipom.

Najupečatljivije komade pogledajte u galeriji, a cijene i detalje OVDJE.