FOTO by IMDb

Film

Danas gledamo 3. sezonu serije Emily in Paris

admin 21. prosinca 2022.

Upravo je stigla na Netflix!

Gotovo točno godinu dana nakon što je Netflix počastio korisnike drugom sezonom popularne komedije, Lily Collins, Lucas Bravo, Samuel Bravo i Ashley Park vraćaju se s trećom sezonom.

Emily in Paris treća sezona
Foto: IMDb

Na Netflix je upravo “sletjelodeset novih vrhunskih epizoda, konačno nudeći neke odgovore na pitanja koja su gledatelji postavljali nakon druge sezone. Hoće li Emily ikada priznati svoju ljubav Gabrielu? Hoće li odlučiti ostati u Savoiru?

Emily in Paris treća sezona
Foto: IMDb

Srećom, ne moramo više čekati da saznamo.

Lily Collins jučer na svom Instagram profilu nije krila uzbuđenje te s objavom obradovala sve nestrpljive obožavatelje koji jedva čekaju početak prikazivanja.

Iako će nova sezona, nadamo se, odgovoriti na mnoga goruća pitanja koja obožavatelji postavljaju posljednjih 12 mjeseci, Collins je priznala da će također biti nekoliko neriješenih priča.

Emily in Paris treća sezona
Foto: IMDb

Dala je uvid u ono što obožavatelji mogu očekivati otkrivajući da će biti ‘više ljubavnih trokuta, više drame, više smijeha, više mode, više lokacija, više Francuske!‘.

Lily Collins već je potvrdila da ovo neće biti posljednja sezona serije Emily in Paris, budući da je ranije ove godine podijelila objavu na Instagramu u kojoj je rekla da će se serija vratiti za ‘Sezonu 3… I pričekajte…, sezonu 4!

Emily in Paris treća sezona
Foto: IMDb

Popularnu seriju možete pogledati već danas – u jednom dahu! Na vama je samo da se ušuškate u svoju najtopliju Pierre Cardin dekicu, pripremite omiljeni topli napitak i uživate u binganju omiljene serije.