FOTO by Instagram @floriste_opt

Dekor

Dan žena i tulipani – spoj koji nema konkurencije!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2024.

Ožujak je uvertira u sezonu raskošnih tulipana!

Sada kada je Valentinovo iz nas, tražimo razloge koji bi nas razveselili i pomalo smetnuli um od turobne svakidašnjice i vijesti koje ovih dana kolaju svijetom i rastužuju nas. Želimo se ponovno smijati, plesati, ludirati, želimo zastati, uživati, pomirisati cvijeće, usporiti…

Želimo da sve na trenutak nestane, a oko nas ostane šareni krajolik, pejzaž koji izgleda poput nestvarne fotografije, onaj koji govori više od tisuću riječi. Ako nešto može stvoriti ovakvu idiličnu sliku, onda je to polje tulipana.

Taj nježan cvijet u posljednje je vrijeme popularniji od ruža, a dolazi u raznim bojama poput bijele, žute, ružičaste, ljubičaste, roze, narančaste…Sadnja ovog nezaobilaznog proljetnog cvijeća odvija se krajem rujna ili početkom kolovoza, prije smrzavanja tla.

Kao što mi ne možemo bez zraka, tako ni tulipani ne mogu bez sunca, što znači da trebaju najmanje 6 sati sunčeve svjetlosti. Ako pak niste skloni sadnji tulipana, a obožavate ih i ne možete zamisliti ožujak i travanj bez tulipana unutar vašeg interijera ili blagovaonskog stola, svježe primjerke uvijek možete kupiti u cvjećarnici.

Također, bliži nam se Dan žena koji je posvećen svim pripadnicama nježnijeg spola. Iako bismo te nježna bića trebali slaviti svaki dan, 08. ožujak je samo podsjetnik da im pokažemo koliko nam znače.

U potrazi za tulipanima u najposebnijim vibrantnim i pastelnim bojama, mi smo se odlučili za cvjećarnu koja dostavlja po cijeloj Hrvatskoj i neovisno o tome gdje se nalazili, na adresu će vam stići elegantan buket cvijeća  u najkraćem mogućem roku.

Dostavacvijeca.com sve je samo ne klasična cvjećarnica, a prednost im je personalizacija buketa i flower boxeva prema vašim željama. Uz tulipane, možete pokloniti i šampanjac, praline , plišanog medvjedića ili što god vam padne na pamet, a pritom možete biti sigurni da će osoba kojoj se uruči poklon ostati bez teksta.

Uz tulipane u ruci ili u torbi, nije vam potreban nijedan drugi modni dodatak jer su isti najfotogeničniji dekor ovog proljeća.

Ako i vi želite svoj primjerak koji će vam uz osmijeh na licu biti glavni modni adut za proljetne selfieje, ne propustite naručiti isti putem njihove online platforme. Za još više inspiracije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram