Moda

Dan započnimo fenomenalnim Tommy Hilfiger ruksacima!

Antonija Andabak 27. svibnja 2019.

Jedan u presijavajućoj varijanti a drugi u lila boji, koji je vaš favorit?

Mnogim je dizajnerima izazov izraditi što zanimljiviji, praktičniji i detaljima upečatljivi accessorize, a sudeći prema posljednjim novitetima iz Tommy Hilfiger kolekcije za proljeće/ljeto 2019., zaključili smo da njihovi dizajneri znaju ponuditi pravu stvar. Predstavljamo Tommy Hilfiger ruksake koji su nas očarali na prvi pogled! To su ruksaci koje ćete istog trena primijetiti pri pretrazi idealnog accessorize-a za nadolazeće dane.

Ruksak s presijavajućim efektom shimmeraste boje odlično će osvježiti vaš outfit. Prostran, s jednim vanjskim i unutarnjim pretincem, odolijeva svim vremenskim prilikama, što predstavlja veliki plus, a jedina mana jest da ga uvijek morate držati urednim pošto je isti proziran, pa će ovaj accessorize biti idealan za nepopravljive perfekcionistice koje vole urednost.

Ruksak s presijavajućim efektom

S druge strane, predstavljamo još jedan, vrlo urban ruksak kojeg će obožavati ljubiteljice futurističko-sportskog stila. Riječ je o lila, prozirnom ruksaku kojeg krase jednake kvalitete kao i prethodno opisani, presijavajući ruksak. Prostran, kompaktan, izrađen od čvrste mrežice u neponovljivo nježnoj, pastelnoj boji.

Pastelno lila futuristički ruksak

Cijena ruksaka iznosi 149,90 eura za presijavajući, odnosno 79,90 eura za lila ruksak koje možete naručiti na web stranici Tommy Hilfiger pod kolekcijom Tommy Jeans