FOTO by River Island

Moda

Damske haljine u 10 nijansi plave boje tandem su uz vedro nebo i mirno more!

Viktoria Mikulić 09. srpnja 2020.

Vjerojatno ne bismo puno pogriješili kada bismo je nazvali najpopularnijom bojom današnjice...

Ne samo zato što je boja neba i mora, ali plava boja jednostavno nema konkurencije. Možda su crna i bijela najzastupljenije, no plava je ta koja jednostavno donosi pozitivnu vibru u naše živote.

Zrači nježnošću, smirenošću, energičnošću i dobrodošla je u svim prigodama. Komad namještaja, automobil, životni prostor, nakit, nokti, odjeća – jednako je popularna u svim segmentima.

Iako je volimo je kroz sva četiri godišnja doba, najviše pristaje uz vedro nebo i modro more, odnosno u ljetne dane.

Najženstveniji odjevni predmet, haljine, posebno dobro izgledaju tonovima plave boje. Tu se susreću varijacije poput kraljevsko plave, indigo, baby blue, pastelne i još mnoge druge koje su odraz kristalno čistog Jadrana.

Za jutarnju šetnju na plaži, odlazak na brunch s boljom polovicom, popodnevni shopping ili kavicu s prijateljicama, večernje partyje i ispijanje koktela, za casual i svečane prigode – pronašli smo najženstvenije plave haljine.

Damski modeli dolaze s potpisom River Islanda i teško je izdvojiti jednu omiljenu, stoga smo mi odlučili predstaviti čak 10 haljina u raznim izdanjima plave boje. Traper model, floralni print, broderie uzorak, točkice, puf rukavi, midi i mni haljine, volani, kultni V izrez, plašt samo su neki od njihovih aduta.

U nastavku donosimo galeriju s cijenama ovih ljepotica u kojima će se svaka žena osjećati poput princeze i blistati uz Jadransku obalu:

Svi modeli dostupni su putem službene stranice River Island!