FOTO by Instagram @produktneuheiten

Iće & piće

Dame i gospodo, stiže Nutella sladoled!

Viktoria Mikulić 27. studenoga 2023.

Ljubitelji Nutelle konačno su došli na svoje…

Na Instagramu uvijek pronađemo neke zanimljive vijesti vezane uz lansiranja slatkih delicija. Nekoliko profila donosi one najaktualnije, stoga ih pomno pratimo kako bismo vam što prije predstavili ono što dolazi.

Ovog puta, Instagram profil pod nazivom @produktneuheiten je objavio fotografiju Nutelle, ali ne standardne teglice, već posudice unutar koje se nalazi sladoled.

O da, Nutella sladoled stiže u 2024. godini, točnije u svibnju pred ljetne dane. Nadamo se da će nakon svjetskog lansiranja, vrlo brzo stići i u naše škrinje. Nutella i Lino Lada naša su najdraža dva namaza.

Lino Lada sladoled postoji već nekoliko godina i opravdao je sva naša očekivanja, stoga od Nutelle očekujemo jednako fini kremasti namaz s hrskavim komadićima lješnjaka. Iako Lino Lada dolazi na štapiću i nestane u trenu, za Nutellu će vam trebati malo duže da je smažete jer se nalazi u posudici, no sigurni smo da vam neće trebati više od nekoliko minuta.

Lijepo je znati da nas u 2024. očekuju neke preslatke vijesti koje će boostati naše raspoloženje početkom godine. Nakon blagdanskog ludila, kada smo svi pomalo depresivni, tražimo načine kako se oraspoložiti, a za sve ljubitelje slatkog dovoljna je samo jedna misao: Stiže Nutella sladoled!