Ljubimci

Dalmatiner sa srcem na njuškici na svijet je došao da pruži ljubav

Krešimir Šustić 30. rujna 2020.

Preslatki psić osvaja sve oko sebe gdje god da se pojavi

Navikli smo na to da nas priroda svako malo iznenadi nesvakidašnjim pojavama koje postanu glavne atrakcije na internetu zbog svojeg unikatnog izdanja ili izgleda.

No, svakog se tjedna iznova obradujemo dosad neviđenim stvarima se momentalno pretvaraju u viralne hitove, pogotovo kada se radi o lijepim vijestima.

Tako možemo često vidjeti biljke neobičnih oblika, ljude koji se ističu “urođenim manama”, ali i preslatkim životinjicama koje usprkos svojoj raznolikosti, postanu nečiji najbolji prijatelji.

Ovog smo puta pronašli neodoljivog psića koji nema nedostatke, već jednu prednost koja je uljepšala svijet društvenih mreža, ali i njegovih ponosnih vlasnika.

Dvogodišnji Rorschach je dalmatiner koji je prvotno kupljen kao poklon suprugu vlasnice, ali sada trenira kako bi pomogao sinu para koji živi s invaliditetom.

Jedinstveni psić je na svijet stigao s mrljicom u obliku srca na nosu, te je samim time poslan kako bi širio ljubav i pokazao svima koliko je malo potrebno kako bismo bili uistinu sretni.

Vlasnica je nevjerojatno ponosna na to koliko je napredovao na treningu, jer u početku nije mislila kako će upravo on biti prava opcija za njihovu situaciju.

Također kaže kako joj se sviđa to što je nježan i činjenica da ima veliko srce iznutra i izvana, te njegovo ponašanje koje pokazuje da mu je previše stalo do ljudi da bi bio neposlušan i zao.