FOTO by Instagram

Njega kose

Dalgona Hair nova je boja inspirirana ovim popularnim napitkom!

Antonija Andabak 02. svibnja 2020.

Instant kava pomiješana sa šećerom daje kremastu teksturu koja je poslužila kao inspiracija za novu, toplu nijansu kose!

Dalgona kava postala je toliko popularan napitak zahvaljujući Tik-Tok video platforma, da su je zaljubljenici u sve inačice kava-napitaka pripravljali i svoje umijeće doveli do savršenstva. Objave na društvenoj mreži Instagram vrve fotografijama ovog kremastog napitka, a od nedavno je i poslužio kao inspiracija za boju kose kakva pristaje apsolutno svima!

Dalgona Coffee Hair nova je hit boja koju ćete poželjeti ako ciljate svjetlijoj kosi i pramenovima koji će vas podignuti iz mrtvila tamnog izrasta ili mišje sive boje kose.

Ova naizgled karamelasta nijansa inspirirana je gornjim, kremastim slojem dalgona kave koja se postiže miksanjem instant kave i šećera. U konačnici je to jedna topla, smećkasta nijansa u kojoj su mnogi frizeri pronašli inspiraciju i koju će primijeniti na klijenticama u potrazi za osvježenjem lica i kose.

Iako mnogi frizerski saloni još uvijek s oprezim pristupaju otvorenju vrata i ne izvršavaju dugotrajne procese bojenja kose u prvim tjednima otvaranja, mi vam preporučujemo pogledati galeriju Dalgona Coffee Hair i pronaći odgovarajuću nijansu vašoj podlozi, a koja će dati jedan topli ton i divni zlaćani odsjaj na suncu ! Voilà !