FOTO by Instagram

Ljepota

Daisy nails – našu sljedeću manikuru obasut će tratinčice!

Viktoria Šafranić 28. travnja 2020.

20 inspirativnih ideja za naljepšu proljetnu manikuru!

Proljeće još uvijek nije izgubljeno i mal pomalo vraćamo se u normalu. Naši životi proteklih su mjesec izgledali kao naporan i težak san iz kojeg se što prije želimo probuditi, a sada će se to konačno i izrealizirati.

Ono što je posebno obradovalo svaku pripadnicu nježnijeg spola je spoznaja da frizerski i kozmetički saloni idućeg tjedna otvaraju svoja vrata. Zatrpani rezervacijama, sigurno im neće biti lako odraditi toliki posao, no vjerujemo da će želja za istim prevagnuti i da će prionuti radu više no ikada.

Mnoge od nas uljepšavale su svoje nokte kod kuće raznim DIY tehnikama, dok su neki svojim prirodnim noktima odlučili dati šansu i i nakon dugo vremena dopustili da ponovno dišu. Naravno, ovo je definitivno bolja varijanta, ne stavljati nikakve lakove i pustiti ih da se malo odmore.

Budući da se početkom svibnja ipak otvaraju naši omiljeni nail saloni, sigurni smo da nećete moći odoljeti nekoj razigraoj manikuri.

Proljeće je godišnje doba u kojem sve cvjeta pa tako smatramo da je i našim noktima potreban detalj cvijeća. Iako ih zaista ima pregršt, nama su tratinčice nekako posebno drage stoga smo izdvojili 15 manikura s Instagram koje krasi upravo ovaj nježan cvijet.

Naravno, najljepši su nam oni gdje su tratinčice ručno nacrtane stoga se prepustite kreativnošću vaše stručnjakinje za nokte i priuštite sebi manikuru vrijednu divljenja. P.S. Na prozirnoj podlozi izgledaju najefektnije.

View this post on Instagram

Simple little daisies for some isolation company. 🌼

A post shared by Hey Sugar… (@heysugarservices) on