Dom

Da li je bolja čokolada iz frižidera ili ona na sobnoj temperaturi?

admin 22. svibnja 2020.

Poznati brend potvrdio nagađanja oko konzumacije najdraže slastice

Hladna čokolada iz frižidera ili ona na sobnoj temperaturi? Pitanje koja razdvaja kućanstva i čija debata traje već stoljećima.

Jednu od mnogih rasprava započeo je i Twitter korisnik Bruno Bouchet s objavom fotografije s popisom namirnica koje bi se trebale držati u frižideru, a koje ne.

Preskočit ćemo komentiranje svih namirnica, ali jaja i pjenušac izvan hladnjaka već upućuju na vjerodostojnost autora.

Po njegovom mišljenju čokolada bi se trebala nalaziti na sobnoj temperaturi, al kako cijela priča ne bi ostala na uvjerenju običnog smrtnika u interakciju se uključio i Cadbury – jedan od najvećih proizvođača čokolade.

Nažalost svih ljubitelja hladne čokolade potvrdio je ispravnost objave i zaključio – čokolada se konzumira na sobnoj temperaturi.

“Čokolada se mora skladištiti na suhom i tamnom mjestu, najbolje na temperaturi od 21°C kako kvaliteta ne bi bila kompromitirana.”

I dok je većina ljudi osjetila zadovoljstvo jer konzumiraju čokoladu na ispravan način pronašao se i poneki komentar onih koji zastupaju drugo mišljenje.

“Žao mi je, ali hladna čokolada je za elitu.”

“Čokolada na sobnoj temperaturi je grijeh i složit ćemo se jedino da se ne slažemo.”

Jedan korisnik je otišao toliko daleko i napisao: “Nije fer da samo jedan veliki brend utječe na ishod. Cadbury je u krivu i trebali bi pitati nekog relevantnijeg, Mars npr.”

Nadamo se da ste se i vi pronašli u pobjedničkom timu i da je hladna čokolada ništa drugo nego nepoštivanje pravila konzumacije jedne od najomiljenijih slastica.