Da li je bolja čokolada iz frižidera ili ona na sobnoj temperaturi?
Poznati brend potvrdio nagađanja oko konzumacije najdraže slastice
Hladna čokolada iz frižidera ili ona na sobnoj temperaturi? Pitanje koja razdvaja kućanstva i čija debata traje već stoljećima.
Jednu od mnogih rasprava započeo je i Twitter korisnik Bruno Bouchet s objavom fotografije s popisom namirnica koje bi se trebale držati u frižideru, a koje ne.
Preskočit ćemo komentiranje svih namirnica, ali jaja i pjenušac izvan hladnjaka već upućuju na vjerodostojnost autora.
Po njegovom mišljenju čokolada bi se trebala nalaziti na sobnoj temperaturi, al kako cijela priča ne bi ostala na uvjerenju običnog smrtnika u interakciju se uključio i Cadbury – jedan od najvećih proizvođača čokolade.
Nažalost svih ljubitelja hladne čokolade potvrdio je ispravnost objave i zaključio – čokolada se konzumira na sobnoj temperaturi.
“Čokolada se mora skladištiti na suhom i tamnom mjestu, najbolje na temperaturi od 21°C kako kvaliteta ne bi bila kompromitirana.”
I dok je većina ljudi osjetila zadovoljstvo jer konzumiraju čokoladu na ispravan način pronašao se i poneki komentar onih koji zastupaju drugo mišljenje.
“Žao mi je, ali hladna čokolada je za elitu.”
“Čokolada na sobnoj temperaturi je grijeh i složit ćemo se jedino da se ne slažemo.”
Jedan korisnik je otišao toliko daleko i napisao: “Nije fer da samo jedan veliki brend utječe na ishod. Cadbury je u krivu i trebali bi pitati nekog relevantnijeg, Mars npr.”
Nadamo se da ste se i vi pronašli u pobjedničkom timu i da je hladna čokolada ništa drugo nego nepoštivanje pravila konzumacije jedne od najomiljenijih slastica.