Moda

DA ili NE? Polu hoodica iz H&M-a dolazi u dvije boje!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2021.

Čak ne izgledaju tako loše, zar ne?

Odjednom vas zadesi pljusak, a kišobrana ni blizu? Puše stravičan vjetar, a zaboravili ste ponijeti kapu? Dopustite da vam predstavimo H&m novitet – polu hoodicu koja će vam pomoći u brojnim neplaniranim situacijama.

Riječ je o odjevnom predmetu kraće dužine koji seže do ispod prsa, a koji je napravljen od mekanog materijala i dolazi s kapuljačom. Ova polu hoodica dostupna je u dvije neutralne boje – bež i crnoj. Iako nas zimi ne zanima toliko moda koliko nam je bitno da nas odjeća ugrije, ovaj chic komad spoj je jednog i drugog.

Izgleda totalno trendi i poslužit će svrsi u brojnim prilikama, no svakako sugeriramo ispod ove hoodice odjenuti tanku dolčevitu ili džemper, ako ne želite zaraditi prehladu.

H&M je high street brend koji nam uvijek donosi kolekcije u skladu s onima koje su tek proizašle s modnih pisti, a posebni su po tome što su im cijene veoma pristupačne, baš kao i kod ovog noviteta.

Mi ove polu hoodice vidimo uz traperice, kožne jakne, midi suknje, pa čak i uz slip haljine ili bermude od samta. Definitivno ih možemo zamisliti i uz cozy pidžame i debele božićne čarape u kućnoj atmosferi. Njihova cijena iznosi 17,99 eura, a pronaći ih možete na LINKU.