FOTO by Bershka

Moda

DA ili NE? Bodi iz Bershke preplavljen novinskim natpisima podijelit će mišljenja!

Viktoria Šafranić 08. siječnja 2021.

Morate priznati da izgleda zavodljivo!

Kada naiđemo na ovakav odjevni predmet, ponekad smo skeptični jer znamo da uvijek postoje dvije strane. Oni kojima će biti totalno cool i odmah će ga prigrliti, a tu su i oni koji ga doslovno neće htjeti ni pogledati.

Mi ćemo se izjasniti i reći da nam je apsolutno fancy, no samo u onim ležernim prigodama, i naravno rezerviran za mlađu populaciju.

Ova bodi majica dovoljno otkriva i to bi mnogima moglo zasmetati, dok ima i onih koji će upravo taj detalj iskoristiti za atraktivan izgled.

Posebno nam se sviđa print kojim je upotpunjen, odnosno novinski natpisi te nas podsjeća na kultnu haljinu koju je Sarah Jessica Parker nosila u seriji ‘Seks i grad’.

Ako se dobro iskombinira, a pod time smatramo nošenje istog uz traperice ili usku pencil suknju, vjerujemo da neće izgledati nimalo vulgarno. Također, uz donji dio trenirke, ovu bodi majicu možete nositi i u šetnju ili za bilo koju drugu sportsku aktivnost.

Za sve kojima prorez jednostavno nije sjeo, a sviđa vam se uzorak, onda svakako nabacite vestu preko bodija kako bi prednji dio došao do izražaja, a kako ne bi morali otkrivati apsolutno ništa.

Tko želi uvijek nađe rješenje, zar ne? Ovaj chic bodi možete pronaći i naručiti putem službene Bershka stranice po cijeni od 99,90 kuna.