FOTO by Pull&Bear

Moda

Cvjetni uzorak šarenih boja krasi novi Pull&Bear kompletić!

Viktoria Šafranić 28. travnja 2020.

Odjevna kombinacija koju vrijedi imati u svojoj ljetnoj garderobi!

Pull&Bear je od samih početaka pa sve do danas imao jasnu viziju svojih proizvoda. Njihov moto je odijevanje mladih ljudi koji se žele osjećati dobro u svojoj koži, izgledati opušteno prilikom svakog koraka, pritom bježeći od raznih stereotipa.

U svom naumu uspjeli su u potpunosti, a dokaz tome su svakodnevni artikli koje nam serviraju, a koji su naša prva postaja prilikom biranja casual odjeće i obuće.

Također, poznati su i po svojim kolekcijama posvećenim popularnim serijama, a najaktualnija je ‘La casa de papel’ linija s motivima i printom omiljenih likova.

No ovog puta pažnju nam je zaokupio ljetni kompletić šarenih boja. Prije nekoliko dana predstavili smo onaj must-have plave boje kojeg čine suknja i topić, a sada donji dio dolazi u vidu ležernih hlača koje na prvu izgledaju poput lepršave suknje.

Plavi komplet iz Pull&Bear-a ulov je tjedna o kojem smo sanjali

Prozračan i elastičan materijal stvoren je za vruće ljetne večeri kada nas ništa ne opterećuje.

Prepuštamo se najdražim užitcima i uživamo u laganom povjetarcu koji nam mrsi kosu, pritom ispijajući svoj najdraži koktel.

O da, ima tih odjevnih kombinacija u kojima doživimo najljepše priče, uspomene koje pamtimo čitavog života, a noviteti iz Pull&Beara bi se mogli svrstati u tu kategoriju. Spontani izlasci koji se na kraju pretvore u nešto posebno…

Ovaj kompletić floralnog printa kupuje se odvojeno, cijena hlača iznosi 179,90 kuna dok top možete pronaći za 139,90 kuna. Ako biste ih rado nosili, naručiti ih možete na linku.