FOTO by Mohito

Moda

Cvjetni print i vibrantne boje u fokusu nove Mohito kolekcije!

Daria Lovrić 24. svibnja 2023.

Ženstveni noviteti mame u shopping! Želimo sve!

Osim što nas veseli lijepo i sunčano vrijeme, ugodne i visoke temperature i početak raznoraznih gastro manifestacija diljem grada, radujemo se novim krpicama koje pristižu na police omiljenih brendova.

Mohito košulja
Mohito košulja – 29,99 €

Nove kolekcije projiciraju proljetne motive i efektne, upečatljive boje koje unose veselje u naš svakodnevni outfit. Unutar nove Mohito kolekcije pronašli smo pregršt stvarčica koje će oplemeniti našu ovosezonsku garderobu i unijeti dašak proljeća u naš styling.

  Mohito kimono
Mohito kimono – 39,99 €

Cvjetni print vodi glavnu riječ u novoj Mohito kolekciji!

Mohito noviteti oplemenjeni su cvjetnim uzorkom koji će vam u trenutku popraviti raspoloženje i izmamiti osmijeh na lice. Unutar cvjetne Mohito kolekcije najviše prevladava zelena boja – najpopularnija proljetna nijansa.

Mohito suknja – 27,99 €

Vjerujemo da u svojoj garderobi imate već nekoliko modnih komada s cvjetnim motivima, međutim ovi primjerci mame na shopping. U širokom asortimanu nalaze se predivne košulje, haljina, suknja, kimono i efektne široke hlače s prorezima.

Mohito haljina – 39,99 €

Naš favorit je lagana cvjetna jaknica s decentnim patentom koju možete nositi gotovo svakodnevno. U prijelaznom razdoblju, proljetne jakne i blejzeri su must-have komadi koji će se odlično uklopiti u svaki stil odijevanja i spas su u večernjim satima kada sunce zađe i temperature padnu.

Mohito jakna – 39,99 €

Ovaj šarmantan primjerak možete nositi uz tenisice ili espadrile u casual izdanjima, a odlično će izgledati i na sandale s visokom petom ili wedgesice.

Mohito hlače – 34,99 €

Cijelu cvjetnu kolekciju škicnite putem Mohito web trgovine i pronađite svog favorita.