FOTO by guess.eu

Moda

Cvjetni print i nova Guess kolekcija svečanih haljina i kombinezona spoj je kojem je teško odoljeti!

Viktoria Mikulić 31. ožujka 2023.

Stylish novitetima dajemo apsolutno DA…

Određeni komadi definiraju svako godišnje doba: ugodna pletenina i karirani uzorak u jesen, krzneni primjerci za zimu, prugice ljeti, a cvijeće, vibrantni i pastelni tonovi na proljeće. Ako se proljeće s nečime posebno slaže, onda je to apsolutno floralni print.

Kada na naše odjevne kombinacije preslikamo prizore s livada prepune poljskog cvijeća, rezultat ne može izostati. Ako je pred vama neka važna večera ili svečana prigoda gdje želite zablistati, ili pak možda planirate godišnji odmor na nekoj tropskoj destinaciji – dopustite d vas očaramo novom Guess kolekcijom.  

Cvjetne haljine same su po sebi ženstvene, no tu je jednako romantična alternativa koja je sve češći odabir za mnoga svečana događanja – kombinezon. U kombinezonu se osjećamo ugodno i ništa ne profinjenije ne prikazuje našu siluetu nego što to čini ovaj elegantan odjevni komad.

Za sve koji imaju afiniteta za lijepu odjeću, obožavaju cvjetni uzorak i žele biti posebni, škicnite ovih 9 stylish komada koji zrače glamurom:

Od uskih modela koji prate liniju tijela, do lepršavih toaleta, primjeraka koji se vežu u struku do pa sve do haljina-košulja, u ponudi je ponešto za svaki tip građe.

Boje koje prevladavaju su prave proljetne poput baby plave, jarko žute, ružičaste i bijele, ljubičaste i zelene, upotpunjene neodoljivim cvjetnim uzorkom. Sve modele možete pronaći na LINKU!